Facebook Pixel Ο Κλοπ έβαλε... τιμή για τον Κουτίνιο!
| 2017-05-11 12:12:00

Ο Κλοπ έβαλε... τιμή για τον Κουτίνιο!

Ο Κλοπ έβαλε... τιμή για τον Κουτίνιο!

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Βραζιλιάνου μέσου

Ο Κλοπ λοιπόν τόνισε μεταξύ άλλων, ότι στόχος του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ είναι όχι μόνο να κρατήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, με τον οποίο υπέγραψε και προσφάτως σύμφωνο ανανέωσης, αλλά και να τον πλαισιώσει τη νέα σεζόν με ανάλογους ποδοσφαιριστές, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

«Μα μόλις τώρα δεν υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο και μάλιστα, με ρήτρα 400 εκατομμυρίων λιρών; Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πλάνο να πωληθεί ο παίκτης! Αυτό που λένε οι ιδιοκτήτες του συλλόγου μας είναι να μην πουλήσουμε κανέναν ποδοσφαιριστή, εφόσον δεν το επιθυμούμε», απάντησε ο Κλοπ στα σενάρια που θέλουν τον 24χρονο παίκτη του να καταλήγει από το ερχόμενο καλοκαίρι μακριά από το «Άνφιλντ» με... επικρατέστερο προορισμό την Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι μπορούμε να φέρουμε κι άλλους παίκτες και αυτό είναι μια ωραία κατάσταση. Έχουμε ένα σταθερό έμψυχο υλικό με καλή βάση. Θέλουμε να προσθέσουμε και λίγους ακόμα ποδοσφαιριστές, να έρθει «φρέσκο αίμα» στην ομάδα, όμως κανείς δεν θα φύγει δίχως να πούμε κι εμείς τη δική μας άποψη, οπότε νιώθω τελείως άνετος, όσον αφορά το θέμα αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags