Facebook Pixel ΤΡΕΛΟ σενάριο για Έλληνα επιθετικό - «Βλέπουν μάχη» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
| 2017-05-11 17:33:00

ΤΡΕΛΟ σενάριο για Έλληνα επιθετικό - «Βλέπουν μάχη» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

ΤΡΕΛΟ σενάριο για Έλληνα επιθετικό - «Βλέπουν μάχη» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν ταλαντούχο στράικερ που αγωνίζεται στο εξωτερικό, να βρίσκεται στο στόχαστρο και των δύο ομάδων. Ποιος είναι όμως το φαβορί και γιατί;
 

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αλλά και κάποιων άλλων ομάδων από το Βέλγιο, την Δανία και την Ολλανδία (αναφέρει ως παράδειγμα τη Μιτιλαντ), βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «hitc.com» αναφέρει ότι ο Έλληνας στράικερ αποτελεί μεταγραφικό στόχο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού, ωστόσο και στο ρεπορτάζ, σημειώνεται πως επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Αγγλία,ώστε να παλέψει να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα (δεν έχει αγωνιστεί βασικός από τις 17 Δεκεμβρίου)!

Βέβαια, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με το «μπάσιμο» του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ, ενώ εξίσου περίεργο θα μας φαινόταν να φύγει ο Βέλλιος από τον αγγλικό σύλλογο και να γυρίσει σε ελληνική ομάδα και όχι στον Ολυμπιακό. Πόσω μάλλον αυτή η ομάδα να είναι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη!

Ο Βέλλιος έκανε μία μέτρια σεζόν φέτος στην Αγγλία, καθώς είχε 28 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ με έξι γκολ, ενώ έπαιξε επίσης σε ένα ματς στο Κύπελλο Αγγλίας και σε δύο στο Λιγκ Καπ. Η Νότιγχαμ πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλει 1.000.000 λίρες, περίπου 1.180.000 ευρώ, για να τον παραχωρήσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags