Facebook Pixel Οι νέοι τα έκαναν… μαντάρα, οι «βασικοί» το έσωσαν!
| 2011-07-12 21:47:00

Οι νέοι τα έκαναν… μαντάρα, οι «βασικοί» το έσωσαν!

Οι νέοι τα έκαναν… μαντάρα, οι «βασικοί» το έσωσαν!

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό κόντρα στην Γκρόνινγκεν, από την οποία και έχασε 3-2. Στο πρώτο μέρος, όπου έπαιξε με… πειραματική ενδεκάδα και πολλούς νεαρούς, βρέθηκε να χάνει 3-0, ενώ στην επανάληψη με τους βασικούς ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε με τους Αθανασιάδη, Φωτάκη και έχασε και άλλες καλές ευκαιρίες.
 

Ο ΠΑΟΚ με… πειραματική αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και μετά από την ασφυκτική πίεση των Ολλανδών στα πρώτα λεπτά, στο 5’ δέχθηκε και γκολ. Ο Μπακούνα ξεχάστηκε από την άμυνα, βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κρέσιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάταβτς, σημάδεψε σωστά και έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό όμως δεν… ξύπνησε τους Θεσσαλονικείς και έτσι ανάλογη ήταν και η συνέχεια. Ο «Δικέφαλος» δέχθηκε άλλα δύο γκολ από λάθη της άμυνας, καθώς στο 25’ ο Μάταβτς από κοντά, μετά από απόκρουση του Κρέσιτς έκανε το 0-2, ενώ το… κακό τρίτωσε στο 34’, όταν ο Μπακούνα αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Η άσχημη εμφάνιση έκανε έξαλλο τον Μπόλονι, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε βελτιωμένος και μετά την είσοδο των «βασικών» στο παιχνίδι στο 60’, έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος του ματς. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ήρθε και το γκολ, καθώς ο Λίνο έβγαλε την σέντρα και ο Αθανασιάδης με πλασέ μείωσε σε 3-1. Στην συνέχεια ο «Δικέφαλος» έχασε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη, ενώ στο 88’ με ένα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ του Φωτάκη μείωσε σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διπρόσωπος λοιπόν ο «Δικέφαλος» στο δεύτερο του φιλικό, με ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο και ένα καλό δεύτερο 45λεπτο. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε, πως στα επόμενα φιλικά ο Μπόλονι δεν θα δώσει πολλές ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, καθώς θέλει να «μοντάρει» την αρχική ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου.

Β' ημίχρονο: Γιακουμής, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Έτο, Αθανασιάδης, Φωτάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags