Facebook Pixel Αποκαλύψεις από τον Σωτηρίου για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!
| 2017-05-12 22:14:00

Αποκαλύψεις από τον Σωτηρίου για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Αποκαλύψεις από τον Σωτηρίου για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Κύπριου επιθετικού που μεταγράφηκε στην Κοπεγχάγη!

Ο Πιέρος Σωτηρίου βραβεύτηκε ως ο MVP του κυπριακού πρωταθλήματος για τη σεζόν που πέρασε και κατά την παραλαβή του βραβείου του ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη, αλλά και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που είχαν εκφράσει προς το πρόσωπό του στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Ο Κύπριος διεθνής τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν όντως καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του τον περασμένο χειμώνα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν προτίθετο να τον παραχωρήσει.

Αντιθέτως, οι Πειραιώτες είχαν μεν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, ωστόσο ποτέ δεν κατέθεσαν επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πιέρου Σωτηρίου:

"Θα σας πω πώς έχουν τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ ήρθε την χειμερινή περίοδο, όπου ο ΑΠΟΕΛ δεν ήθελε να με παραχωρήσει, ήθελε να με κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο. Επίσης, ο Ολυμπιακός δήλωσε το ενδιαφέρον του για μένα, αλλά δεν έγινε κάτι επίσημο, κάτι χειροπιαστό, ώστε να αξιολογήσω την πρόταση.

Θέλω να πω ότι πήραμε μία εξαιρετική απόφαση μαζί με τον μάνατζέρ μου, τον Νικόλα Ραφαήλ, να υπογράψω στην Κοπεγχάγη, όπου πιστεύω ότι είναι ένα μικρό βήμα, αν δουλέψω σκληρά και πετύχω στην ομάδα αυτή, να μπορώ να κάνω μία δεύτερη μεταγραφή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags