Facebook Pixel «Τυφώνας» Ουρουγουάη
| 2011-07-13 07:39:00

«Τυφώνας» Ουρουγουάη

«Τυφώνας» Ουρουγουάη

Σαν σίφουνας πέρασε από το Σιουδάδ ντε λα Πλάτα η Ουρουγουάη, όπου παρά το φτωχό 1-0 ήταν καταιγιστική απέναντι στο Μεξικό το οποίο απέδειξε γιατί δεν άξιζε ούτε βαθμό στον όμιλο.
 

Ο Αλβάρο Περέιρα ήταν ο μοναδικό σκόρερ του αγώνα της Ουρουγουάης με το Μεξικό, σε ένα ματς που ουσιαστικά οι νικητές δεν αντιμετώπισαν καμία αντίσταση. Το Μεξικό προσπαθούσε να παίξει με αντεπιθέσεις και να χτυπήσει στην κόντρα, όμως ούτε αυτό το κατάφερε.

Η Ουρουγουάη υπερτερούσε σε όλες τις γραμμές και επιτίθονταν συνεχώς και κατά κύματα. Παρά το γεγονός ότι έλειπε ο τραυματίας Καβάνι, Φορλάν και Σουάρες πήραν αρκετές πρωτοβουλίες και έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά δεν το πέτυχαν. Ο μόνος που το κατάφερε ήταν ο Περέιρα ο οποίος στο 15ο λεπτό πλάσαρε από κοντά τον Μίτσελ, μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μεξικού που προκλήθηκε από εκτέλεση φάουλ του Φορλάν. Το Μεξικό είχε μόνο ένα σουτ στο 25ο λεπτό από το αστέρι της ομάδας, Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με άλλες δύο πολύ καλές φάσεις από την Ουρουγουάη και ένα δοκάρι από τον Φορλάν στο 30’.

Στην επανάληψη τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους «τρικολόρ», αφού η παρέα του Φορλάν μπήκε αποφασισμένη να τους στριμώξει για τα καλά. Πλούσιο θέαμα από τους τυπικά γηπεδούχους οι οποίοι είχαν δεύτερο δοκάρι στο 79’ και έχαναν συνεχώς κλασικές ευκαιρίες.

Η Ουρουγουάη περνάει στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από τη Χιλή

Οι συνθέσεις:

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Κοάτες, Άλβαρο Περέιρα, Ντιέγκο Πέρες, Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Γκονσάλες (69' Λοδέιρο), Κριστιάν Ροντρίγκες (84' Εγκουρέν), Λουΐς Σουάρες, Φορλάν (90' Αμπρέου).
Μεξικό: Λουΐς Μίτσελ, Μιέρ, Ρεϊνόσο, Αραούχο, Ντάρβιν Τσάβες, Παούλ Αγκιλάρ (46' Ακίνο), Πόνσε (71' Πατσέκο), Χόρχε Ενρίκες, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγιες, Τζιοβάνι ντος Σάντος (46' Περάλτα), Ραφαέλ Μάρκες Λούγο

Η Βαθμολογία

1.Χιλή 7 (3)
2.Ουρουγουάη 5 (3)
3.Περού 4 (3)
4.Μεξικό 0 (3).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags