Facebook Pixel Έστω και στο τέλος!
| 2011-07-13 07:43:00

Έστω και στο τέλος!

Έστω και στο τέλος!

Η Χιλή ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με το Περού, έφτασε κοντά στο γκολ και τελικά το πέτυχε στην τελευταία φάση (1-0), έστω και με την βοήθεια του… αντιπάλου αμυντικού, Τσάβεζ!
 

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη των Καρμόνα και Μποσεζούρ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν θα μείνει στις μνήμες κανενός. Οι δύο ομάδες δεν έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο για να βγουν στην επίθεση και να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η Χιλή ήταν αυτή που είχε την υπεροχή των κινήσεων και προσπαθούσε να φτάσει την περιοχή του Περού χωρίς να τα καταφέρει. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Μαρκαριάν κοίταζε κυρίως να χτυπήσει την αντεπίθεση όπως προσπάθησε να κάνει με τον Τσιρόκε, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές μονομαχίες και πολλά δυνατά μαρκαρίσματα. Καμία φάση δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική, ενώ στο 62’ οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, όταν Καρμόνα και Μποσεζούρ πιάστηκαν στα χέρια. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν είχε να επιδείξει κάποια άλλη σημαντική στιγμή και έτσι το 0-0 δεν άφησε κανέναν δυσαρεστημένο. Η τελευταία φάση του αγώνα έμελε να είναι και η πιο σημαντική. Ο Βαλντίβια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πόνσε με την βοήθεια του Τσάβεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λίμπμαν και άνοιξε το σκορ.

Χιλή (Κλαούντιο Μπόργκι): Πίντο, Χάρα, Καρμόνα, Πανάε, Μποσεζούρ, Χιμένεθ, Εστράδα, Σίλβα (80' Μέντελ), Φιέρα (58' Βαλντίβια), Παρέδες (58' Σάντσεζ), Σουάζο

Περού (Σέρχιο Μαρκαριάν): Λίμπμαν, Ακασιέτε (46' Σότο), Καρμόνα, Τσάβεζ, Ροβαρέδα, Γκονζάλες (77' Καρίγιο), Βιγιακάρτα, Ράμος, Γκεβάρα (70' Λομπαντόν), Τσιρόκε, Ρουϊντίαζ

Διαιτητής: Σάλβιο Φαγκούντες (Βραζιλία)
Γήπεδο: Μαλβίνας Αρχεντίνας

Η βαθμολογία του Γ’ Ομίλου:

1. Χιλή 7 (3)
2.Περού 4 (3)
3.Ουρουγουάη 2 (2)
4.Μεξικό 0 (2).

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags