Facebook Pixel Η ατάκα Μιλόγεβιτς για το μέλλον του και η... έκπληξη στην ΑΕΚ
| 2017-05-16 16:06:00

Η ατάκα Μιλόγεβιτς για το μέλλον του και η... έκπληξη στην ΑΕΚ

Η ατάκα Μιλόγεβιτς για το μέλλον του και η... έκπληξη στην ΑΕΚ

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δήλωσε στη NOVA οτι θέλει να... εκπλήξει τους κιτρινόμαυρους, ενώ απάντησε και για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας της Ν.Σμύρνης

Αναλυτικά:

«Η κατάσταση της ομάδας είναι μια χαρά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για 'μας είναι ότι όλοι είμαστε καλά, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα υγείας. Με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να μείνουν κάποιοι παίκτες εκτός 18αδας, κάτι που ήταν όντως πολύ δύσκολο. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Επιστρέψαμε μετά από δύο ματς που είχαμε πολλούς παίκτες τιμωρημένους και σίγουρα ήταν δύσκολο με τον Παναθηναϊκό γιατί δεν είχαμε τη χημεία και τη συνοχή. Είναι διαφορετικό να κάνεις προπονήσεις και διαφορετικό να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Κάποια παιδιά σχεδόν έναν μήνα δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, είτε λόγω τιμωρίας, είτε λόγω τραυματισμών. Σε γενικές γραμμές όλα κυμαίνονται θετικά όμως».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Θέματα τακτικής σε τέτοιες περιόδους δεν υπάρχουν. Είναι μικρό το διάστημα. Πλέον πρέπει να υπάρχει ξεκούραση και καλύτερη αποθεραπεία. Όλες οι ομάδες δεν μπορούν ν' αλλάξουν πολλά πράγματα. Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Δεν μπορούμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος ξεκούρασης είναι μικρός, αλλά θα κάνουμε ότι μπορέσουμε. Είναι όμορφα αυτά τα ματς. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την πίεση, γιατί αν κάνεις κάτι τέτοιο τότε είσαι ακόμα πιο κουρασμένος. Θα είμαστε όπως πάντα έτοιμοι και για το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ».

Για μεγαλύτερη προσοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ: «Όλες αυτές οι ομάδες είναι δυνατές και χρειάζονται προσοχή. Είναι μια ομάδα διαφορετική με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός έχει δώσει διαφορετική φιλοσοφία, ένα διαφορετικό στυλ. Δεν μπορώ να σας πω όμως τα πλάνα μας. Θέλουμε να κάνουμε έκπληξη».

Για το μέλλον του: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε προσωπικό επίπεδο. Συνεχίζω στον Πανιώνιο και με την καρδιά μου και με το μυαλό μου. Όσο είμαι προπονητής του Πανιωνίου δεν μ' απασχολεί το μέλλον μου, υπάρχει χρόνος για μένα. Αυτή τη στιγμή κοιτάζω τους ποδοσφαιριστές μου και τη δουλειά μου. Να βγάλουμε τη δουλειά μας καλά και στη συνέχεια υπάρχει χρόνος για μένα».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από την εξέλιξη της υπόθεσής του: «Κοιτάξτε, κακά τα ψέματα έχω μιλήσει πολύ με τα παιδιά γι' αυτό το θέμα. Είναι καλά παιδιά. Εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και έξυπνα παιδιά. Μιλήσαμε και γι' αυτό το θέμα. Έχουν καταλάβει και οι ίδιοι. Είμαστε όλοι αγαπημένοι. Αυτή τη στιγμή όλοι μας πρέπει να κάνουμε τα πάντα για το καλό του Πανιωνίου. Δεν μπορούμε να βγάλουμε μπροστά το εγώ. Και σαν προπονητής δεν μου επιτρέπεται να βάλω το εγώ πάνω από την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος εργατικός, αγαπάω την κάθε ομάδα που εργάζομαι και για την ώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Πανιώνιος και τίποτα άλλο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags