Facebook Pixel Πετάει στα... αστέρια η Σίτι, "θρίλερ" με Άρσεναλ και Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-16 23:54:00

Πετάει στα... αστέρια η Σίτι, "θρίλερ" με Άρσεναλ και Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πετάει στα... αστέρια η Σίτι, "θρίλερ" με Άρσεναλ και Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε ουσιαστικά τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη επί της Γουέστ Μπρομ (3-1), ενώ η Άρσεναλ έμεινε "ζωντανή" (2-0 τη Σάντερλαντ) και ελπίζει να περάσει τη Λίβερπουλ στην τελευταία αγωνιστική!

H Mάντσεστερ Σίτι νίκησε εύκολα τη Γουέστ Μπρομ με 3-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Οι «πολίτες» ανέβηκαν στην 3η θέση, δυο βαθμούς πάνω από τη Λίβερπουλ και με νίκη στην έδρα της Γουότφορντ την τελευταία αγωνιστική θα μπει απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα γκολ για τη Σίτι πέτυχαν οι Ζέσους, Ντε Μπρόινε και Τουρέ, με τη Γουέστ Μπρομ να μειώνει με τον Ρόμπσον-Κανού.

 Υπάρχει η πιθανότητα η ομάδα του Μάντσεστερ να τερματίσει 5η και να μείνει εκτός εάν ηττηθεί και νικήσουν Λίβερπουλ και Άρσεναλ, όμως αυτό θεωρείται απίθανο αφού υπερτερεί κατά 6 γκολ της Άρσεναλ στη συνολική διαφορά τερμάτων που είναι το κύριο κριτήριο ισοβαθμίας.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ τα… χρειάστηκε κόντρα στην υποβιβασμένη Σάντερλαντ, αλλά επικράτησε με 2-0 χάρη σε δυο γκολ του Αλέξις Σάντσες. Έτσι, οι «κανονιέρηδες»  διατηρήθηκαν ένα βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ έμειναν ζωντανή στη διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να «κλέψει» την 4η θέση η Άρσεναλ θέλει νίκη εντός έδρας επί της Έβερτον στην τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα ένα «δώρο» από την υποβιβασμένη Μίντλεσμπρο που ταξιδεύει στην έδρα της Λίβερπουλ.
 

 

 

Арсенал - Сандерленд 2:0. Обзор матча. АПЛ 2016/17. 34 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags