Facebook Pixel Aπίστευτες ατάκες Λυμπερόπουλου για Ίβιτς: "Έχει ζήσει πολύ χειρότερα, δεν έχει κάτι σοβαρό"!
| 2017-05-17 23:59:00

Aπίστευτες ατάκες Λυμπερόπουλου για Ίβιτς: "Έχει ζήσει πολύ χειρότερα, δεν έχει κάτι σοβαρό"!

Aπίστευτες ατάκες Λυμπερόπουλου για Ίβιτς: "Έχει ζήσει πολύ χειρότερα, δεν έχει κάτι σοβαρό"!

Αίσθηση προκαλεί αυτό που δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού για τον προπονητή του ΠΑΟΚ!

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Νίκος Λυμπερόπουλος καταδίκασε μεν το συμβάν με τη ρίψη αντικειμένου στον Βλάνταν Ίβιτς που έφερε τη διακοπή του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ωστόσο προέβη και σε απίστευτη μια κατηγορία κατά του Σέρβου τεχνικού!

Συγκεκριμένα, ο Λυμπερόπουλος εξέφρασε την άποψή του ότι ο Ίβιτς έφυγε πολύ εύκολα από το γήπεδο μετά το κουτάκι μπύρας που δέχθηκε στο κεφάλι ενώ δεν έχει κάτι σοβαρό!

Επίσης, υποστήριξε αφενός ότι έχουν συμβεί πολύ χειρότερα περιστατικά σε αφετέρου ότι γνωρίζει πόσο δυνατός είναι από τα χρόνια που τον είχε συμπαίκτη και αδυνατεί να πιστέψει ότι επηρέασε τόσο πολύ αυτό το χτύπημα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου:

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο. Πριν λίγες μέρες στον τελικό σφαζόντουσαν άνθρωποι, αλλά δεν υπήρχε διακοπή. Κατακρίνω τον άνθρωπο. Δώσαμε την ευκαιρία στον κ. Ίβιτς να φύγει από το γήπεδο και να επικαλεστεί σοβαρό τραυματισμό. Ενα παιχνίδι δικό μας κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να χάσουμε βαθμούς. Δεν νομίζω ότι αυτό που το πέταξε αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως τα τελευταία 20 χρόνια αυτά συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού διακόπηκε το παιχνίδι. Δεν πειράζει ας είναι πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός και σ΄ αυτό»

Για το αν ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το ματς και από τον ΠΑΟΚ ήταν αντίθετοι: «Δεν ξέρω τι ισχύει. Ρωτήστε τους ίδιους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την προσπάθεια των παιδιών. Δεν κινδυνέψαμε και ενώ παίζαμε με 10. Και έρχεται μια φάση για να πάρει ο αντίπαλος το ματς έξω από το γήπεδο. Δεν θα πω τίποτα για τη διαιτησία. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν από τον ΠΑΟ να μιλάει για τη διαιτησία. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Με στεναχωρεί που θα παίξουμε τα ματς κεκλεισμένων και θα τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών για του χρόνου. Γιατί;»

Για τον τραυματισμό του Ίβιτς: «Επιτρέψτε μου να πω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά. Ο Βλάνταν επειδή έπαιξε και συμπαίκτης μου έχει παίξει σε άγριες συνθήκες. Έτσι όπως τον γνωρίζω έφυγε πολύ εύκολα. Κατακρίνω αυτό που έγινε και μακάρι να μην έχει τίποτα. Δεν νομίζω πως έχει κάτι σοβαρό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags