Facebook Pixel Μεγάλος γυρολόγος, πέρασε κι από Ελλάδα - Ετοιμάζεται για την 29η μεταγραφή ο...
| 2017-05-19 12:11:00

Μεγάλος γυρολόγος, πέρασε κι από Ελλάδα - Ετοιμάζεται για την 29η μεταγραφή ο...

Μεγάλος γυρολόγος, πέρασε κι από Ελλάδα - Ετοιμάζεται για την 29η μεταγραφή ο...

Και πόσες ομάδες, ακόμα, μπορεί να αλλάξει!

Η καριέρα του 40χρονου Σεμπαστιάν Αμπρέου, του Ουρουγουανού φορ που έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα, το 2009, με την φανέλα του Αρη, συνεχίζει να γράφει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο «Loco» (τρελός), όπως είναι το παρατσούκλι του, αποφάσισε όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στη Χιλή, καθώς είναι στις τελικές επαφές για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρέιντζερς ντε Τάλκα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη εθνική κατηγορία της χώρας. Η μεταγραφή αυτή θα είναι η 29η (!) στην καριέρα του, τα τελευταία 23 χρόνια.

Εως τώρα έχει αλλάξει 28 φορές ομάδα από το 1995 μέχρι και σήμερα και έχει παίξει σε εννιά διαφορετικές χώρες, γράφοντας έτσι τ' όνομα του στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες! Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε ο Γερμανός τερματοφύλακας, Λουντζ Πφανενστίελ, ο οποίος, από το 1991 μέχρι και το 2011, άλλαξε 27 φορές ομάδα!

Ο βετεράνος φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη, και μόλις δύο χρόνια αργότερα, είχε ήδη κάνει το άλμα στην Αργεντινή για να γίνει διάσημος με τη Σαν Λορέντσο. Από εκεί άρχισε να χαράξει τη φήμη του: 22 χρόνια ως επαγγελματίας, 28 μεταγραφές, με πολλές από αυτές να είναι εμβόλιμες σε μια σεζόν, με τη μορφή του δανεισμού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags