Facebook Pixel Τέλος εποχής για Τέρι στην Τσέλσι - Να ποια καλή αγγλική ομάδα τον ψήνει να υπογράψει!
Ποδόσφαιρο
| 2017-05-19 12:27:00

Τέλος εποχής για Τέρι στην Τσέλσι - Να ποια καλή αγγλική ομάδα τον ψήνει να υπογράψει!

Τέλος εποχής για Τέρι στην Τσέλσι - Να ποια καλή αγγλική ομάδα τον ψήνει να υπογράψει!

Βρίσκεται στον αγγλικό σύλλογο από το 1995, αλλά όλα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος...

Στα 36 του, πλέον, χρόνια ο Τζον Τέρι δεν βρίσκεται στα βασικά σχέδια του Αντόνιο Κόντε και από την αρχή της χρονιάς, είναι μεταξύ των αναπληρωματικών στην Τσέλσι, όπως διαβάζουμε στο AΠE.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «μπλε» έχει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και οι διοικούντες την ομάδα του Λονδίνου αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του.

Το θέμα είναι πλέον σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν σκοπεύει να αποσυρθεί ακόμη από τα γήπεδα. Ηδη «σειρήνες» από την Κίνα έχουν ακουστεί για τον βετεράνο άσο και συγκεκριμένα από την Σανγκάη SIPG.

Προπονητής του κινέζικου συλλόγου είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της Τσέλσι τη σεζόν 2011/12 και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δουλέψει ξανά με τον Τέρι, προσθέτοντας έτσι μια αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Να σημειωθεί πως ο βετεράνος Αγγλος μπακ είχε απορρίψει πρόταση της ίδιας κινέζικης ομάδας πριν δύο χρόνια. Τότε ο σύλλογος της Σανγκάης του πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο, με απολαβές που άγγιζαν τα 14 εκ. ευρώ, αλλά ο Τέρι προτίμησε να μείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Πάντως, στην Αγγλία πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν τον Τέρι να συνεχίζει την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ και συγκεκριμένα στη Σουόνσι, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γουέστ Μπρομ.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του κόουτς της Σουόνσι, Πολ Κλέμεντ, ο οποίος τόνισε: «Ναι, θα ήθελα τον Τζον.Δεν ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα να τον πάρουμε, αλλά θα έχω μια συζήτηση μαζί του. Άλλωστε γνωριζόμαστε πολύ καιρό».

Ο Τζον Τέρι βρίσκεται στην Τσέλσι απ' το 1995. Αρχικά, αγωνίστηκε στις ακαδημίες, ενώ από το 1998 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 710 (!) συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 66 φορές. Με τη φανέλα των Λονδρέζων έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Αγγλίας. Επιπλέον, έχει πανηγυρίσει ένα Champions League (2011/12) κι ένα Europa League (2012/13).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags