Facebook Pixel "Dimi" και με τη βούλα!
| 2011-07-13 16:58:00

"Dimi" και με τη βούλα!

"Dimi" και με τη βούλα!

O Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, καθώς η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου γκολκίπερ για δύο χρόνια!

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έως τις 30/6/2013» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της Ενωσης.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο διεθνής γκολκίπερ δήλωσε: «Είναι πολύ κολακευτικό να είσαι ο πρώτος στόχος μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ και ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της.

Είναι σημαντικό το ότι και οι τρεις τερματοφύλακες θα είμαστε Έλληνες, τα άλλα δύο παιδιά είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και παίκτες. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της, οι οποίοι στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι πάντα στόχοι πρωταθλητισμού, ανεξαρτήτως περιστάσεων» είπε ο διεθνής κίπερ των «κιτρινόμαυρων».

Ο Κωνσταντόπουλος, όπως και το έτερο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Χέλγκασον που υπέγραψε λίγες ώρες νωρίτερα, θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Ενωσης στο προπονητήριο των Σπάτων, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags