Facebook Pixel Το ...απίθανο όνομα που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό - Έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟ και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα;
| 2017-05-19 16:10:00

Το ...απίθανο όνομα που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό - Έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟ και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα;

Το ...απίθανο όνομα που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό - Έγραψε ιστορία με τον ΠΑΟ και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα;

Κι όμως, το διαβάσαμε κι αυτό ως πιθανό σενάριο για τον πάγκο του Ολυμπιακού! 

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον πάγκο του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες, με τα ονόματα υποψήφιων προπονητών να αυξάνονται συνεχώς.

Μία από τις τελευταίες περιπτώσεις που γράφτηκαν στον Τύπο ήταν κι αυτή του Πάουλο Σόουζα, του παλαίμαχου Πορτογάλου άσου, ο οποίος είχε περάσει ως παίκτης από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, δεν τίθεται υπάρχει κανένα θέμα με τους Πειραιώτες και τον Πορτογάλο, ο οποίος δε βλέπει σε καμία περίπτωση ως σοβαρή προοπτική για την καριέρα του τη ...Σούπερ Λιγκ, ακόμα κι αν πρόκειται για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Πάολο Σόουζα είχε την ευκαιρία και κατά το παρελθόν να δουλέψει ως προπονητής στη χώρα μας, ωστόσο δεν το επέλεξε, παρότι θα μπορούσε να κάνει εδώ ένα καλό «αγροτικό», προτιμώντας φεύγοντας από το Ισραήλ να πάει στη ...Βασιλεία.

Προφανώς, λοιπόν, δε θα το κάνει και τώρα που έχει «ψηλώσει» ως τεχνικός και έχει περισσότερες εμπειρίες.

Ξεχάστε επομένως αυτό το όνομα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος, πάντως, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, κοιτάζει όντως στο εξωτερικό για προπονητή με καλό βιογραφικό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags