Facebook Pixel Με την απορία έχει μείνει και ο Τζανετόπουλος
| 2017-05-23 17:21:00

Με την απορία έχει μείνει και ο Τζανετόπουλος

Με την απορία έχει μείνει και ο Τζανετόπουλος

Ο νεαρός στόπερ μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για τον δανεισμό του στον Ηρακλή και τους λόγους για τους οποίος δεν έμεινε στην ΑΕΚ

Αναλυτικά:

-Για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι παίκτες του Ηρακλή:
«Η ομάδα προσπαθούσε για το καλύτερο, ώστε να εξυπηρετηθούν οι βασικές μας ανάγκες όπως πχ το ξενοδοχείο ,η σίτιση. Τα πράγματα ήταν δύσκολα σε όλο το δεύτερο γύρο, αλλά ευτυχώς η σωτήρια μας κάνει να ξεχάσουμε τις ..κακουχίες».

-Για τις συμμετοχές του στην ΑΕΚ όταν ανέβηκε στη Super League:
«Είχε να κάνει με αυτά που ήθελε ο προπονητής, δεν ξέρω όμως τι συνέβη πραγματικά. Για κάποιο λόγο είχα λίγες συμμετοχές με την ομάδα και εφόσον αυτό συνεχίστηκε και φέτος στο πρώτο εξάμηνο καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να πάρω περισσότερες συμμετοχές».

-Για τον Ηρακλή:
«Το χάρηκα όταν πήγα στον Ηρακλή, αν και στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες, γιατί δεν είχα ξαναπάει ως δανεικός σε κάποια ομάδα. Άκουγα και διάφορα για την δύσκολη κατάσταση που ήταν ο Ηρακλής, αλλά εν τέλει το χάρηκα και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην δική μου αγωνιστική κατάσταση, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά καθώς και στον προπονητή μας»

-Για την τρομερή αγωνιστική κατάσταση του Ηρακλή προς το τέλος του πρωταθλήματος:
«Αρχίζαμε να παίζουμε αρκετά καλά, δεχόμασταν γκολ είτε στο 90, είτε από ατυχία και δεν παίρναμε κάποιο βαθμό, δηλαδή δεν ήταν ότι ήμασταν η χειρότερη ομάδα αγωνιστικά μάλιστα δενόταν σιγά-σιγά. Στο τέλος ήταν εννοείται πιο δύσκολα τα πράγματα, ίσως όμως έτυχε να παίξουμε και με ομάδες που δεν κυνηγούσαν κάτι και μας ωφέλησε αυτό μιας και είχαμε το κίνητρο της παραμονής».

-Για το περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου:
«Προσωπικά δεν θέλω να ασχολούμαι με το κομμάτι της διαιτησίας γατί αν μπει κάποιος σε αυτό το τρυπάκι, δε θα τον βοηθήσει. Σαν περιβάλλον σίγουρα δεν είναι το καλύτερο σε σύγκριση με τα πρωταθλήματα του εξωτερικού».

-Για τη διοίκηση του Ηρακλή:
«Σίγουρα τα παιδιά που ήταν από την αρχή της σεζόν ή και τα προηγούμενα χρόνια έχουν ανεχτεί πολλά στην ομάδα, όπως ψεύτικες υποσχέσεις και πληρωμές, αλλά γενικά είχαμε ένα καλό κλίμα και αυτό μας κράτησε όρθιους ώστε να σώσουμε την ομάδα γιατί έτσι εξασφαλίζεις ένα καλύτερο αύριο για σένα ίσως όχι τόσο στον Ηρακλή, αλλά σε κάποια άλλη ομάδα που θα σε δει. Πάντως τον πρόεδρο του Ηρακλή προσωπικά δεν τον έχω δει ποτέ. Είχα περισσότερη επαφή με τον κύριο Καγιούλη παρά με τον κύριο Παπαθανασάκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags