Facebook Pixel "Γύρισα δυνατός"
| 2011-07-13 22:43:00

"Γύρισα δυνατός"

"Γύρισα δυνατός"

Ο Σωτήρης Λεοντίου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την αγωνιστική επάνοδο του, έστω και σε φιλικό, στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μετά το φιλικό με την Κιτσμπούελ πως "γύρισα δυνατός".

Ποια είναι τα συναισθήματά σου, μετά από όλα όσα έχεις περάσει, αφού φόρεσες ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και σκόραρες;

«Δεν το συζητώ, είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία μετά από αρκετά χρόνια και μετά το σοβαρό τραυματισμό που πέρασα. Δόξα το Θεό είμαι υγιής και ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή και όλο το τιμ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω για να δείξω ότι μπορώ ακόμα να προσφέρω».

Βγαίνει αυτό μέσα από τις προπονήσεις;

«Εννοείται, πρώτα μέσα από τις προπονήσεις αλλά και από τα φιλικά βέβαια ο προπονητής βγάζει τα συμπεράσματά του για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Νομίζω ότι ο «καθρέφτης» είναι η προπόνηση. Αν εκεί δείξεις πράγματα, την ευκαιρία κάποια στιγμή θα την πάρεις».

Είναι η πιο απαιτητική προετοιμασία που έχεις κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, αφού ήσουν δανεικός σε Καβάλα και Ηλιούπολη, ποιες είναι οι διαφορές;

«Σίγουρα είναι διαφορετική προετοιμασία, ο προπονητής δουλεύει πολύ σε τακτική και πρέσινγκ και θέλει πολύ να κρατάμε την μπάλα. Δε συζητώ ότι σε σχέση με τις ομάδες που ήμουν, είναι πολύ πιο σκληρή η προετοιμασία».

Νιώθεις δυνατός;

«Εδώ και δύο χρόνια είμαι απόλυτα υγιής χωρίς να έχω κάποια πρόβλημα. Απέδειξα πέρσι που έπαιξα 30 περίπου παιχνίδια με την Ηλιούπολη, άσχετα που ήταν στην Β’ Εθνική το θεωρώ και πιο δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά δόξα το Θεό δεν έχασα ούτε μια προπόνηση και νομίζω ότι τα κατάφερα αρκετά καλά».

Πως σε υποδέχθηκαν οι άλλοι παίκτες στον Παναθηναϊκό;

«Με ένα χαμόγελο και μου είπαν να είμαι γερός και από εκεί και πέρα αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι να δουλέψω στο γήπεδο και να δείξω στον προπονητή ότι αξίζω μια ευκαιρία ακόμα».

Βλέπουμε ότι χρησιμοποιείτε πολύ μπάλα στις προπονήσεις, τι ακριβώς σας ζητάει ο Φερέιρα;

«Να κρατάμε πολύ την μπάλα, θέλει την κατοχή και πρέσινγκ την κατάλληλη στιγμή. Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλει τώρα πιο πολύ και σιγά – σιγά θα βγάλουμε και άλλα».

Ζητάει να πατάνε περισσότερο περιοχή οι μέσοι;

«Ναι, το θέλει και είναι σίγουρα καλό γιατί υπάρχει ένας παίκτης παραπάνω και γίνεται πιο σωστά η επίθεση».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Ότι γύρισα δυνατός. Μόνο αυτό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags