Facebook Pixel Έχει να φάει πολλά καρβέλια ακόμα ο Γεωργιάδης
| 2011-07-14 00:01:00

Έχει να φάει πολλά καρβέλια ακόμα ο Γεωργιάδης

Έχει να φάει πολλά καρβέλια ακόμα ο Γεωργιάδης

Αυτό το σίριαλ με τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ έχει αρχίσει κάπου να κουράζει. Τραβάει τόσο καιρό, αλλά οι δυο ομάδες δεν τα βρίσκουν. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν πρόκειται δα για κάποιον μεσσία που θα αλλάξει τα δεδομένα αυτής της ΑΕΚ.

Εντάξει, καλό ταλεντάκι είναι ο Γεωργιάδης, όμως μην τρελαθούμε κιόλας. Έκανε πέντε, δέκα καλά ματσάκια, έδειξε κάποια καλά χαρακτηριστικά, κλήθηκε και στην εθνική, όμως μέχρι εκεί. Έκανε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του μέσα στην σεζόν. Από κάποιο σημείο και μετά, δηλαδή, δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο και ψάχναμε να τον βρούμε στο γήπεδο.

Το ότι, άλλωστε, ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα στην ομάδα του, οφείλεται κυρίως στο ότι ο Πανσερραϊκός είχε μετριότατο υλικό.

 Φυσικά, ο Γεωργιάδης μπορεί να βοηθήσει στην ΑΕΚ, έτσι κουτσουρεμένο όπως είναι πια το ρόστερ της. Δεν είναι, όμως, έτοιμος παίκτης. Για να γίνει βασικός συντελεστής μιας μεγάλης ομάδας πρέπει να φάει πολλά καρβέλια ακόμα. Κι εννοούμε, ότι θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά έτσι ώστε να γίνει ολοκληρωμένος παίκτης, αφού φαίνεται ότι έχει πολλά να μάθει. Περισσότερο σαν επένδυση για το μέλλον μοιάζει αυτή τη στιγμή, παρά σαν έτοιμη λύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags