Facebook Pixel Αϊντάρεβιτς: "Νομίζω παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο το τελευταίο εξάμηνο"!
| 2017-05-25 12:55:00

Αϊντάρεβιτς: "Νομίζω παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο το τελευταίο εξάμηνο"!

Αϊντάρεβιτς: "Νομίζω παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο το τελευταίο εξάμηνο"!

Ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ σε συνέντευξη του στην "Aftonbladet" τονίζει μεταξύ άλλων πως νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση

Αναλυτικά όσα είπε στην Aftonbladet

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν κλειστό με λιγοστές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και νίκησε. Αν κερδίσουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια έχουμε ελπίδες για το Champions League».

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ τόνισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια και νιώθω λίγο κουρασμένος, γιατί αγωνίζομαι συνεχόμενα από τις αρχές του περασμένου έτους. Θα ήταν φανταστικό να αγωνιστούμε στο Champions League. Νομίζω παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο το τελευταίο εξάμηνο και την επόμενη σεζόν είμαι πεπεισμένος πως θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού».

Για το ρόλο που έχει στην ομάδα και τα όνειρα της Εθνικής;

«Παίζω περισσότερο ως μέσος box to box. Θα ήταν ιδανικό να επιστρέψω στην Εθνική. Είμαι περήφανος που έπαιξα στη Σουηδία και έχω δώσει και τη ψυχή μου όταν αγωνίστηκα σε όλα τα τμήματα της Εθνικής».

Ο Αϊντάρεβιτς ήταν αρχηγός στην Ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας, ωστόσο τα παιχνίδια αυτά δεν υπολογίζονται ως επίσημοι διεθνείς αγώνες της FIFA και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ακόμα με τις Εθνικές ομάδες της Αλβανίας ή του Κοσόβου, καθώς έχει γεννηθεί στην Πρίστινα.

«Προτεραιότητα για μένα τώρα είναι η ΑΕΚ και η οικογένειά μου. Ο σύλλογος πλήρωσε για μένα. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, ζω στη Μεσόγειο, είμαι στο σωστό μέρος και όλα είναι φανταστικά», είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός μέσος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags