Facebook Pixel Θα μείνει στο Λιμάνι; Τι είπε ο Μποτία για το μέλλον του - Αναφορά σε Βίκτορ, Σίλβα, Μπέντο!
| 2017-05-29 09:47:00

Θα μείνει στο Λιμάνι; Τι είπε ο Μποτία για το μέλλον του - Αναφορά σε Βίκτορ, Σίλβα, Μπέντο!

Θα μείνει στο Λιμάνι; Τι είπε ο Μποτία για το μέλλον του - Αναφορά σε Βίκτορ, Σίλβα, Μπέντο!

Ο Αλμπέρτο Μποτία αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά του Ολυμπιακού, στο μέλλον του στους Ερυθρόλευκους, αλλά και στους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας.

“Ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Είχαμε κάποιες ήττες στα ντέρμπι του β' γύρου γιατί είχαμε κι ευρωπαϊκά ματς ενδιάμεσα. Ωστόσο στο τέλος κάναμε τις νίκες που χρειαζόμασταν και πήραμε τον τίτλο”, είπε αρχικά στο ραδιόφωνο της Marca.

Στη συνέχεια αφού έπλεξε το εγκώμιο των Βίκτορ, Μάρκο Σίλβα και Μπέντο, μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου: “Προφανώς δεν υπήρξε καθόλου έλεγχος στην είσοδο των φιλάθλων κι έγιναν αυτά τα επεισόδια".

Σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα, είπε: “Εμείς δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι καλά, έχω κερδίσει τίτλους, έχω παίξει κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θεωρώ ότι έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος κι ως ποδοσφαιριστής. Και η Ελλάδα είναι μία χώρα που μοιάζει με την Ισπανία”.

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: “Αν υπάρξει μά πρόταση που θα είναι συμφέρουσα για την ομάδα και για μένα, θα τη συζητήσω”.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags