Facebook Pixel Φοβερή διάκριση για Έλληνα άσο του εξωτερικού!
| 2017-05-29 12:24:00

Φοβερή διάκριση για Έλληνα άσο του εξωτερικού!

Φοβερή διάκριση για Έλληνα άσο του εξωτερικού!

Ψηφίστηκε στην καλύτερη 11άδα του πρωταθλήματος, παρότι από εδώ έφυγε ως περίπου... αποτυχημένος.

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, που διανύει μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Λίγες ημέρες μετά την κλήση του στην εθνική, ο Ελληνας αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αυστριακής Μπουντεσλίγκα η οποία ολοκληρώθηκε χθες. Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τόσο τον ίδιο για την σκληρή δουλειά του στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Αυστρία, όσο και τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε ο οποίος παρακολούθησε την εξέλιξή του και τον επέλεξε για πρώτη φορά στην εθνική.

Δύο παίκτες της Στουρμ Γκρατς βρήκαν θέση στους καλύτερους «11». Ο ένας ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος (16 γκολ) Ντένι Αλάρ και ο έτερος ο 23χρονος Λυκογιάννης. Ο «βιονικός» φούλμπακ έχασε λόγω καρτών το τελευταίο ματς στο οποίο η Στουρμ ηττήθηκε 1-0 από τη Βολφφσμπέργκερ κι έτσι έκλεισε τη σεζόν με 34 συμμετοχές και τρία γκολ. Συνεισέφερε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση και θα επιστρέψει στο Europa League μετά από απουσία ενός έτους. Θα είναι, μάλιστα, ανάμεσα στις υποψήφιες αντιπάλους του Πανιωνίου στον Β΄ προκριματικό.

Η καλύτερη 11άδα της σεζόν στην Αυστρία η οποία περιλαμβάνει 5 παίκτες της πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ:

Τερματοφύλακας: Λάινερ (Σάλτσμπουργκ) - Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς), Λάινερ (Σάλτσμπουργκ), Μιράντα (Σάλτσμπουργκ), Νέτσερ (Αλταχ) - Βενούτο (Αούστρια Βιένης), Λάιμερ (Σάλτσμπουργκ), Γκρίνβαλντ (Αούστρια Βιένης), Μπερίσα (Σάλτσμπουργκ) - Καγιόντε (Αούστρια Βιένης), Αλάρ (Στουρμ Γκρατς)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags