Facebook Pixel "Καίει" τους Μάτος και Λέοβατς ο Βαρούχας
| 2017-05-29 14:58:00

"Καίει" τους Μάτος και Λέοβατς ο Βαρούχας

"Καίει" τους Μάτος και Λέοβατς ο Βαρούχας

Ο γνωστός τηλεκριτικός/καθηγητής διαιτησίας σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM καυτηρίασε τη διαιτησία του Θάνου στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής Θάνος κακώς δεν απέβαλε τον Μάτος και τον Λέοβατς στο χθεσινό ντέρμπι Δικεφάλων του ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο καθηγητής διαιτησίας έκρινε, από την άλλη, καλή και χωρίς σοβαρό λάθος την απόδοση του Καραντώνη στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος.

Αναλυτικά η κριτική του Παναγιώτη Βαρούχα για:

-τις αμφισβητούμενες φάσεις στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Στο 2’ ο Μάτος πηδά, βάζει τον αγκώνα και χτυπά τον Λάζαρο στο πρόσωπο, αλλά δεν δόθηκε φάουλ ή κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ δόθηκε σωστά, αλλά δεν είναι κάρτα. Δεν είναι όλα τα χέρια για κίτρινη. Στο 59’ ο Αλεξέας κόβει λανθασμένα τον ΠΑΟΚ με οφσάιντ. Στο 63’ μετά την τροποποίηση του κανονισμού είναι αποβολή το φάουλ του Μάτος στον Μάνταλο, γιατί ο τελευταίος έχει κατοχή, είναι ευθεία προς το τέρμα και ο άλλος αντίπαλος δεν τον προλαβαίνει. Στις καθυστερήσεις δεν δόθηκε φάουλ για χέρι του Κολοβέτσιου έξω από την περιοχή. Ο Θάνος καλύπτεται από κάποιους παίκτες που είναι μπροστά και δεν βλέπει, αλλά δεν δίνει την παράβαση ούτε ο βοηθός. Στο τέλος ο Μαλεζάς είχε ανεξήγητη συμπεριφορά και σωστά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες, ενώ ο Λέοβατς έπρεπε να είχε αποβληθεί επειδή απώθησε τον διαιτητή. Υπάρχουν άλλες δύο φάσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο. Σε ένα κόρνερ, ο Σιμόες δεν πηγαίνει με σκοπιμότητα να κλωτσήσει τον αντίπαλο. Όπως απλώνει το πόδι του βρίσκει τον παίκτη του ΠΑΟΚ, οπότε δεν υπάρχει παράβαση. Αν το έκανε ηθελημένα θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Επίσης και σε μια άλλη φάση του Μάνταλου που ζήτησε ο ΠΑΟΚ δεύτερη κίτρινη, ο παίκτης της ΑΕΚ βρίσκει μπάλα».

-τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: «Ο Καραντώνης δεν έκανε χοντρό λάθος. Στο 23’ δόθηκε ένα λάθος οφσάιντ σε μια επίθεση του Πανιωνίου. Στο 29’ σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Μπεν πέφτει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Στο 78’ η μπάλα από τον ώμο κατεβαίνει στο χέρι του Κουτρουμπή και σωστά δεν δίνεται παράβαση». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags