Facebook Pixel «Πακέτο» Βάις και κόουτς; - Το απίθανο σενάριο με τον μεγαλομάνατζερ και η πρόταση σε στόπερ-όνομα
| 2017-05-29 22:32:00

«Πακέτο» Βάις και κόουτς; - Το απίθανο σενάριο με τον μεγαλομάνατζερ και η πρόταση σε στόπερ-όνομα

«Πακέτο» Βάις και κόουτς; - Το απίθανο σενάριο με τον μεγαλομάνατζερ και η πρόταση σε στόπερ-όνομα

Ποιον ξένο προπονητή μπορεί να «φέρει» μαζί του στον Ολυμπιακό ο Σλοβάκος άσος και ποιον αμυντικό εγνωσμένης αξίας «χρυσώνουν» οι Ερυθρόλευκοι; Διαβάστε στο SportDog.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα τόσο για την εύρεση προπονητή όσο και για την ενίσχυση της ομάδας.

Μάλιστα, ένα σενάριο, το οποίο βέβαια δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μπορεί να φέρει «πακέτο» στο Λιμάνι έναν ξένο άσο μαζί με κόουτς, με τον κοινό ατζέντη να κάνει το «κονέ» για τους Πειραιώτες.

Ο παίκτης είναι ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα, με τους Πειραιώτες να φαίνεται πως έκαναν επανασύνδεση με τον μεγαλομάνατζερ του παίκτη Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τυχαίνει(;) να εκπροσωπεί και τον Αλβανό προπονητή Χάσι, ο οποίος ακούγεται τελευταία έντονα για τους πρωταθλητές!

Πολλοί συνδέουν, λοιπόν, τις δύο περιπτώσεις λόγω του συγκεκριμένου ατζέντη, ωστόσο, όπως σας αποκαλύψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ναι μεν ο συγκεκριμένος κόουτς μπορεί να εξετάζεται από τους Πειραιώτες, ωστόσο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτεραιότητα, μιας και στο Λιμάνι προτιμούν μια πιο ελκυστική λύση για τον πάγκο.

Την ίδια στιγμή, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να προσφέρουν «γη και ύδωρ» στον Γκονζάλο Ροντρίγκες, προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει την Ιταλία και να έρθει στην Ελλάδα.

Στο Λιμάνι θεωρούν ότι ο Αργεντινός στόπερ, που μένει ελεύθερος από τη Φιορεντίνα, έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας, ωστόσο ο παίκτης δεν είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σούπερ Λιγκ.

Όπως έχει γραφτεί, άλλωστε, τον παίκτη τον θέλει και η Λάτσιο, οπότε είναι δύσκολο να αφήσει το Καμπιονάτο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ακόμα κι αν τα χρήματα που του προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι περισσότερα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags