Facebook Pixel Σκληρή επίθεση Καραπαπά σε ΑΠΟΕΛ για Σωτηρίου - "Αυτός ο απίθανος, ας μην πιάνει τον Ολυμπιακό στο στόμα του"!
| 2017-05-30 13:35:00

Σκληρή επίθεση Καραπαπά σε ΑΠΟΕΛ για Σωτηρίου - "Αυτός ο απίθανος, ας μην πιάνει τον Ολυμπιακό στο στόμα του"!

Σκληρή επίθεση Καραπαπά σε ΑΠΟΕΛ για Σωτηρίου - "Αυτός ο απίθανος, ας μην πιάνει τον Ολυμπιακό στο στόμα του"!

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του προέδρου της κυπριακής ομάδας για τον Πιέρο Σωτηρίου.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης δήλωσε πως η απόφαση του ΑΠΟΕΛ να δώσει τον Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στον Ολυμπιακό, ίσως να έχει πικράνει λίγο τους Ερυθρόλευκους. 

«Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι λόγω του Πιέρου. Η πρόκληση και η προσφορά από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουμε να την αρνηθούμε ή να σκεφτούμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν», είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Κύπριων.

Στην δήλωση αυτή απάντησε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με σκληρό ποστ μέσω της σελίδας του στο facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Επειδή ο απίθανος που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να ασχολείται με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με το αν είναι "θυμωμένος" για την υπόθεση Σωτηρίου, έχω να πω δυο πράγματα. 1) Αυτοί που πρέπει να είναι θυμωμένοι είναι οι μέτοχοι της ομάδας του και το Δ.Σ. Από τη στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε ξεκάθαρο ότι όσα λεφτά κι αν δώσει η Κοπεγχάγη θα προσφέρει παραπάνω, προφανώς είχε δικούς του λόγους και προσωπικό συμφέρον να τον πάει εκεί. Το γιατί ας το ρωτήσουν οι μέτοχοι. 2) Με την ευκαιρία ας τον ρωτήσουν και για την υπόθεση Ντε Βινσέντι και συγκεκριμένα για τα ακριβή νούμερα της πώλησης του... Ας την ψάξουν την ιστορία οι αρμόδιοι...
Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κύριο Πετρίδη. Ας μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags