Facebook Pixel "Ήρθε η ώρα να φύγω"...
| 2017-05-30 18:16:00

"Ήρθε η ώρα να φύγω"...

"Ήρθε η ώρα να φύγω"...

Ο Ριάντ Μάχρεζ με... καθυστέρηση ενός έτους σε δηλώσεις του στο Sky Sports τόνισε πως ήρθε η ώρα να φύγει από τη Λέστερ

Ο Αλγερινός εξτρέμ των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας έχει ήδη συναντηθεί με τη διοίκηση ζητώντας μεταγραφή, κάτι που φρόντισε να αποκαλύψει μέσω μιας προσωπικής ανακοίνωσης, στην οποία ευχαριστεί άπαντες στον σύλλογο και ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την απόφασή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαχρέζ:

«Λόγω της τεράστιας εκτίμησης και σεβασμού που έχω για τη Λέστερ, θα ήθελα να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και γι’ αυτό έχω ήδη ενημερώσει το σύλλογο πως νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο το περασμένο καλοκαίρι και συμφωνήσαμε να συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο και να βοηθήσω την ομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θεωρώ πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω μια νέα εμπειρία.

Πάντα είχα μια εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ελπίζω πως κατάφερα να ανταποδώσω την πίστη τους σε εμένα με τις εμφανίσεις μου εντός των αγωνιστικού χώρου. Πέρασα τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου στη Λέστερ και νιώθω ιδιαίτερη τιμή για το γεγονός πως γίναμε πρωταθλητές Αγγλίας. Η σχέση μου με το κλαμπ και τους φιλάθλους μας είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα και πραγματικά ελπίζω να καταλάβουν και να σεβαστούν την απόφασή μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags