Facebook Pixel Μεγάλες ατάκες Αναστασιάδη για Τζαβέλλα και Σαββίδη - Αναφορά σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό!
| 2017-05-31 12:40:00

Μεγάλες ατάκες Αναστασιάδη για Τζαβέλλα και Σαββίδη - Αναφορά σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό!

Μεγάλες ατάκες Αναστασιάδη για Τζαβέλλα και Σαββίδη - Αναφορά σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό!

Για τα... πάντα μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την συμπλήρωση των 36 χρόνων από τον θάνατο του Γκιούλα Λόραντ, για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM:

«Πέρασε μια ολόκληρη ζωή. Ήταν ένας προπονητής που έφερε πρώτος πολλά νέα πράγματα, όπως τις πρωινές προπονήσεις. Την έκανε αυτήν την ομάδα με το τόσο ταλέντο να πάρει το πρωτάθλημα παρά τις αντίξοες συνθήκες, απέναντι στο πολύ δυνατό τότε ΠΟΚ.

-Ήταν η πρώτη φορά που ζητούσε από τα εξτρέμ να γυρίζουν πίσω. Έβαζε τον Κερμανίδη και εμένα να ανεβοκατεβαίνουμε. Δεν ήταν εύκολο να πείσεις τα εξτρέμ τότε να γυρίζουν πίσω.

-Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο προσόν που είχε ήταν ότι ήταν μαζί μας στο γήπεδο. Σε κυνηγούσε, ήταν κέρβερος πάνω από το κεφάλι σου. Στο έδειχνε μια και δυο και εκατό φορές.

-Μου έλεγε ο κουμπάρος μου ότι δεν έπαιρνε τα χάπια. Δεν είχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς γενικά και τον κυνηγούσε η γυναίκα του γιατί δεν ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή. Αν ακολουθούσε τις αγωγές θα ζούσε πολύ περισσότερο.

-Του στοίχησε πολύ η φυγή του από τον ΠΑΟΚ όταν τον έδιωξε ο Παντελάκης. Δεν ήταν πετυχημένη η πορεία του μετά. Όταν ήρθε ξανά, ήρθε άρρωστος και στεναχωρημένος. Και με μένα είχε άσχημη συμπεριφορά, αλλά και εγώ αντιδρούσα χειρότερα.

-Να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου. Το έχει ανάγκη ο λαός. Ήθελα να το κάνω εγώ δεν έγινε. Το χθες δεν είναι τίποτα. Δεν πρέπει να κάνει πισωγύρισμα. Να δούμε πως θα είναι και οι άλλοι του χρόνου.

-Για το ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα φέτος, φταίνε οι άλλοι. Πήγε να το πάρει με την Κ20. Και με μια διαιτησία που δεν ήταν τόσο φρίκη όσο άλλες χρονιές. Δεν το εκμεταλλεύτηκε κανένας.

-Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ορθοποδήσει με τα τόσα προβλήματα που έχει. Πάντως τα παιδιά που είναι εκεί και ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος έχουν δυνατότητες και πιστεύω θα παρουσιάσουν μια καλύτερη ομάδα

-Σημασία έχει να μην έχουμε πισωγυρίσματα. Βλέπουμε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσφυγές επεισόδια, πόλεμος. Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει αυτό γιατί κουράστηκε ο ο κόσμος και φεύγει από τα ο γήπεδο. Μεταφέρεται και μέσα στα αποδυτήρια αυτό.

-Ο Ιβάν Σαββίδης έμαθε. Έμαθε και θα τα κάνει όλα καλύτερα. Πρώτη φορά δεν υπάρχει πρόβλημα από τη διοίκηση. Όταν είχε η ομάδα παλιά 8 μήνες απλήρωτους τους παίκτες, τι να παίξεις; Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό του, να μην γίνεται τίποτα στο γήπεδο. Ο άνθρωπος αυτός φροντίζει να είναι όλα ταχτοποιημένα για την ομάδα. Αυτό είναι το Α και το Ω.

-Νιώθω ότι δεν έκανα αυτό που μπορούσα να κάνω στον ΠΑΟΚ. Ήμουν τόσο σίγουρος ότι με τον Ιβάν θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Έτσι ήθελε ο Θεός. Δεν κατακρίνω κανέναν.Εγώ έλεγα πάμε έντιμα και είμαστε με τον ΠΑΟΚ.

-Ο Τζαβέλλας ήταν ένα παιδί που δημιουργούσε προβλήματα. Εγώ ότι είπα το είπα για το καλό του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με τον τρόπο που λειτούργησε με τον Τζαβέλα έχασε. Τον έστειλα στην Κ20 και όταν έφυγα τον έκαναν αρχηγό..Πλήρωσε πολλά χρήματα ο ΠΑΟΚ για να φύγει. Τον διώχνεις και τον πληρώνεις. Έτσι όπως το έκανα εγώ θα μας έφερνε χρήματα.

-Είναι σε καλό δρόμο τώρα ο ΠΑΟΚ. Να εμπιστευτούν τον Ίβιτς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags