Facebook Pixel Ποια 200.000 ευρώ; Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λέτο - Έκπληκτος ο Αργεντινός!
| 2017-05-31 18:52:00

Ποια 200.000 ευρώ; Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λέτο - Έκπληκτος ο Αργεντινός!

Ποια 200.000 ευρώ; Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Λέτο - Έκπληκτος ο Αργεντινός!

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο «Σέμπα» μόλις είδε το νούμερο. Ποια είναι τα εγγυημένα χρήματα στο νέο συμβόλαιο, ποιες οι «ρήτρες ασφαλείας» και τι σκέφτεται ο παίκτης!

Ενοχλημένος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Σεμπάστιαν Λέτο από την στάση του Παναθηναϊκού απέναντι του, καθώς θεωρεί πως δεν έχει λάβει τα… μηνύματα που περίμενε σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα και το νέο συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός άσος θα ήθελε να μείνει στην ομάδα και το έχει δηλώσει πολλές φορές, ωστόσο για να γίνει αυτό, περιμένει να ικανοποιηθεί και οικονομικά. Και μπορεί πλέον να γνωρίζει πως δεν… υπάρχουν στο τραπέζι τα λεφτά που συζήταγε επί Στραματσόνι, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν περίμενε και την πρόταση που έχει τώρα στα χέρια του.

Εδώ και μέρες ο SportDog σας έχει μεταφέρει την πληροφορία πως ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, όχι όμως ιδιαίτερα προχωρημένες, καθώς η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό είναι μεγάλη. Μπορεί σήμερα να κυκλοφόρησε πως ο Παναθηναϊκός προσέφερε στον Λέτο συμβόλαιο με ετήσεις αποδοχές που φτάνουν στις 200.000 ευρώ, ωστόσο τα χρήματα είναι λιγότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportDog, η προσφορά του Τριφυλλιού προς τον Αργεντινό άσο είναι περίπου στις 150.000 ευρώ. Αυτά είναι τα εγγυημένα χρήματα που του προσφέρουν οι Πράσινοι, ενώ υπάρχουν στην πρόταση τους και κάποια μπόνους ανά παιχνίδια και στόχους.

Η πρόταση αυτή εξέπληξε τον Λέτο, ο οποίος δεν περίμενε να είναι τόσο χαμηλή. Βέβαια, αυτή τη στιγμή και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, πολύ δύσκολα θα βρει μεγαλύτερη προσφορά στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags