Facebook Pixel Απίστευτο ξέσπασμα και "μπινελίκια" Κουρμπέλη - Το σκηνικό με Κουτρουμπή και "ντου" Λύμπε-Σαραβάκου!
| 2017-05-31 23:00:00

Απίστευτο ξέσπασμα και "μπινελίκια" Κουρμπέλη - Το σκηνικό με Κουτρουμπή και "ντου" Λύμπε-Σαραβάκου!

Απίστευτο ξέσπασμα και "μπινελίκια" Κουρμπέλη - Το σκηνικό με Κουτρουμπή και "ντου" Λύμπε-Σαραβάκου!

Χαμός στην Τούμπα από τους "πράσινους" για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Δικέφαλο.

Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το γκολ της μεγάλης ανατροπής από τον Γκιγέρμο Μολίνς μέσα στην Τούμπα (δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ).

Όλοι οι Πράσινοι ξέσπασαν μετά το 2-3 και πανηγύρισαν έξαλλα κοντά στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάνοντας και τις σχετικές χειρονομίες ότι "σας ...νικήσαμε"!

Μάλιστα, η κάμερα έπιασε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να φωνάζει "έτσι με τα μου..." (δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το 0:20 του βίντεο ΕΔΩ), σε μία μεγάλη έκρηξη του Έλληνα άσου προφανώς κατά των αντιπάλων του, ενδεχομένως και της διαιτησίας, μιας και οι Πράσινοι είχαν και πάλι αρκετά παράπονα από τον τρόπο που σφύριζε ο διαιτητής.

Στα πανηγύρια συμμετείχε μέχρι και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί παίκτες μετά το γκολ πήγαν και στον Γιώργο Κουτρουμπή, προφανώς για να τον ...παρηγορήσουν για το γεγονός ότι ήταν αυτός έκανε "δώρο" το γκολ για το 2-1 των γηπεδούχων.

Χαμός έγινε και στον πάγκο του Τριφυλλιού, με τους Νίκο Λυμπερόπουλο (που "τα άκουσε" από τους ΠΑΟΚτσήδες) και Δημήτρη Σαραβάκο να μπαίνουν κι αυτοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags