Facebook Pixel «Στοίχημα» ο στράικερ!
| 2011-07-15 00:55:00

«Στοίχημα» ο στράικερ!

«Στοίχημα» ο στράικερ!

Ο Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει τις μεταγραφές των Βιτόλο και Κουίνσι και εκφράζει την ανησυχία του για τη γραμμή κρούσης των "πρασίνων".

Αρκετά καλές και οι δύο πρώτες μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Για τον Βιτόλο που βρίσκεται ήδη εδώ στην Αυστρία και μας κάνει συντροφιά την έχω γράψει την άποψή μου και τον θεωρώ μια ιδανική - για τα δεδομένα - περίπτωση αφού ίσως πρόκειται για τον καλύτερο αμυντικό χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος, απόντος του τεράστιου Ζιλμπέρτο που κάνει για όλους τους υπόλοιπους μαζί.

Από το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και άρχισα να μαζεύω στοιχεία για τον Κουίνσι Οβούσου, κατάλαβα ότι επίσης είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην ομάδα. Βασικά είναι «σφαίρα», οπότε θα σου δώσει σίγουρα την ταχύτητα που ψάχνεις. Το θέμα λοιπόν είναι να καταφέρει να τον βάλει σε «καλούπια» ο Φερέιρα διότι είναι σχετικά απείθαρχος. Κάτι σαν τον Λέτο δηλαδή. Στη Μάλάγα πάντως τα είχε καταφέρει μια χαρά, κάτι που δείχνει ότι τουλάχιστον έχει τον τρόπο να βρει το κουμπί του. Θα τον δούμε βέβαια κι αυτόν στην πορεία καθώς τις περισσότερες φορές στις μεταγραφές όλα είναι σχετικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags