Facebook Pixel Τα είπε με μια λέξη ο Ενρίκε
| 2017-06-01 00:12:00

Τα είπε με μια λέξη ο Ενρίκε

Τα είπε με μια λέξη ο Ενρίκε

"Καταρρεύσαμε", είπε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του, καθώς επικαλέστηκε την κόπωση

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Είναι περίεργο το συναίσθημα, γιατί είχαμε το πάνω χέρι αλλά ξαφνικά καταρρεύσαμε από κούραση, χάσαμε το παιχνίδι και τελικά η θέση μας δεν είναι αυτή που μας αρμόζει. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι ενόψει της νέας σεζόν".

Για τα πλέι οφ: "Σε καμία περίπτωση. Καμία ομάδα δεν απέδωσε κακό ποδόσφαιρο. Τα πλέι οφ είναι ένας πολύ δύσκολος θεσμός, υπάρχουν τραυματισμοί, κούραση κι η κάθε ομάδα άλλαζε ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν κέρδισε 5 ή 6 παιχνίδια. Εμείς πετύχαμε αρκετά πράγματα φέτος, κάναμε περήφανο τον κόσμο μας. Στο πρωτάθλημα πήραμε τη 2η θέση, αν και δεν τα καταφέραμε στο πλέι οφ".

Για την προσωπική του παρουσία φέτος: "Προσωπικά νιώθω ότι αναγεννήθηκα στον ΠΑΟΚ, ενώ στη Ρεν ένιωθα πεθαμένος αγωνιστικά. Ήταν για αυτό δύσκολο για μένα να το διαχειριστώ. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, δουλεύω συνεχώς για να είμαι καλύτερος κι ελπίζω όλα να πάνε ακόμη καλύτερα του χρόνου. Σήμερα κάνεις δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags