Facebook Pixel Ξέσπασε ο Καρυπίδης! "Δεν ζήτησα ποτέ 6εκ- Δεν θέλει την ΠΑΕ ο κ. Μπούμπουρας"!
| 2017-06-02 13:41:00

Ξέσπασε ο Καρυπίδης! "Δεν ζήτησα ποτέ 6εκ- Δεν θέλει την ΠΑΕ ο κ. Μπούμπουρας"!

Ξέσπασε ο Καρυπίδης! "Δεν ζήτησα ποτέ 6εκ- Δεν θέλει την ΠΑΕ ο κ. Μπούμπουρας"!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήρε θέση για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ επεσήμανε ότι φέτος τον Αρη τον "έστησαν"!

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαίδη:

Για το αν ζήτησε το συγκεκριμένο ποσό για την ΠΑΕ από τον Παντελή Μπούμπουρα: "Είναι αστεία όσα λέγονται. Συζητήσαμε για κάποιες δουλειές στην Ουκρανία. Τον είδα τον κ. Μπούμπουρα και δεν ενδιαφέρεται για τον Αρη, άδικα τον έμπλεξαν. Ας φέρει τα λεφτά ο Κόκε και όλοι όσοι κατέστρεψαν τον ΑΡΗ. Έχουν τρελάνει τον κόσμο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να επενδύσει στον Αρη, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούω για 6 εκατ κτλ. Θα κάθομαι να ασχολούμαι με τον Γαλανό και τον Κόκε; Έχω πιο σοβαρά θέματα να λύσω και δεν θα κάτσω να απαντάω στον Κόκε και τον Γαλανό. Ήταν ένα μήνα πρόεδρος στον Αρηκαι μεγάλη δουλειά. Δεν με αφορά τι θα πει ο καθένας,; Έχουν ανάγκη από δημοσιότητα;

Για το αν είναι αποφασισμένος να πουλήσει: "Εγώ θέλω το καλύτερο για τον Αρη να υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται και έχει λεφτά ας έρθει να μου το πει. Αν μπορεί κάποιος να πετύχει περισσότερα ας έρθει. Όλοι ψάχνουν έναν επενδυτή για να βγει μεροκάματο. Καμία πρόταση δεν έχω μέχρι τώρα για την ΠΑΕ. Στα facebook και στα άλλα υπάρχουν προτάσεις, χαίρω πολυ"».

Για το πόσα χρήματα έχει βάλει στον ΑΡΗ: «Αυτά δεν είναι στοιχεία που θα βγούμε να τα πούμε στον αέρα. Όλα φαίνονται, δεν έχουμε δεύτερα βιβλία και μαύρα τεφτέρια. Όποιος θέλει να μπει στην ομάδα θα τα δει όλα».

Για τη φετινή σεζόν: "Βέβαια και είναι αποτυχία. Με αυτό το ρόστερ και το μπάτζετ. Γίνανε λάθη, τα ξέρουμε όλοι. Οι παίκτες κι εγώ. Τεράστια αποτυχία. Δεν παίζουν μπάλα τα ρόστερ. Απογοήτευση, ένιωσα. Υπάρχει σαπίλα. Τον ΑΡΗ τον έστησαν, δεν τον θέλουν, αλλά δεν θα τους περάσει. Συνεχίζουμε, θα δείξει. Το τι κάναμε για να προστατεύσουμε την ομάδα, θέλαμε να την κάνουμε αγωνιστική. Τι να κάνω; Έκανα με τα όποια λάθη το πιο ακριβό ρόστερ. Να στήνω παιχνίδια; Δεν είμαι καλός σε αυτό. Αλλοι ήταν καλύτερα οργανωμένοι στο παρασκήνιο. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι την ανωτερότητα των άλλων σε αυτό το κομμάτι ήταν καλύτεροι.Συνεχίζουμε".

Για τα όσα λεγόντουσαν περί "αρμάτων": "Με κανέναν δεν είμαι. Δεν πατάω σε καμία βάρκα. Στην Ελλάδα όλοι βγαίνουν και λένε κάτι. Αν πληρώνανε για κάθε τι που λέγανε, θα ήταν όλοι μουγκοί. Έχουμε ένα στόχο και θα τον πετύχουμε. Έγινε η ζημιά. Πολύ σύντομα θα τοποθετηθώ επίσημα και θα δούμε τι θα γίνει".

Για το αν θα συνεχίσει μόνος: "Θα το πάω μόνος το καράβι. Δεν τα παρατάμε. Θα οργανωθεί η ομάδα όπως πρέπει, θα δούμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Την άλλη Τρίτη είναι το Διαιτητικό του Ηρακλή. Μετά έχει ακόμα πορεία, άμα δεν πάρει αδειοδότηση ο Ηρακλής. Εγώ λέω ότι θα πάμε στα δικαστήρια. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος. θα διεκδικήσουμε τη θέση του Ηρακλή αν δεν πάρει αδειοδότηση. Εφόσον τελεσιδικήσει μόνο ότι ο Ηρακλής υποβιβάζεται, θα πάμε να πάρουμε την θέση αντί του Λεβαδειακού. Στην Ελλάδα όλα γίνονται, περιμένουμε. Παρ΄όλα αυτά δεν σταματάμε να δουλεύουμε και να οργανώσουμε την ομάδα, είτε για την Α είτε για την Β εθνική".

Για τις προσωπικές του επιχειρήσεις: "Έχουμε πάθει ζημία, όλη η Ελλάδα ξέρει τι έχει γίνει με τον Μαρινόπουλο. Όσοι θέλουν να μας λασπώνουν, τι είναι; Λογιστές μας; Αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός επενδυτής θα προχωρήσουμε με το μπάτζετ που πρέπει και όλα θα καλυφθούν όπως πρέπει".

Για τη Φούτμπολ Λιγκ: "Μιλάνε στη Φούτμπολ Λιγκ για 50 στημένα; 250 θα είναι του χρόνου και πλέον. Με τι έσοδα θα συντηρηθούν οι ομάδες; Αν δεν γίνουν δύο όμιλοι στη Φούτμπολ Λιγκ, υπάρχουν 4 ομάδες στην Κρήτη. Κάθε ταξίδι είναι 15.000-20.000 ευρώ. Μόνο για τα τέσσερα ματς στην Κρήτη θέλει τρελά λεφτά. Μόνο 50 στημένα, 250 στημένα θα έχει! Ας σκεφτούν καλά αυτοί που διοικούν και θέλουν την εξυγίανση".

Για το γιατί μένει αφού παρατηρεί αυτή την κατάσταση: "Θα μείνεις μέχρι να βγεις με την μικρότερη χασούρα. Τώρα είμαστε Αρης. Υπάρχουν εξαιρέσεις, είμαστε Αρης πλέον.

Για τις σχέσεις του με Σαββίδη και Μαρινάκη: "Τι έχουμε να χωρίσουμε με τον κ. Μαρινάκη ή τον κ. Σαββίδη; Οι σχέσεις μας είναι το ίδιο με όλους. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Με τον κ.Σαββίδη αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τίποτα επαγγελματικά. Όταν πήγαμε στον Αρη ήμασταν μπροστινοί του λέγανε κάποιοι. Έχουν τελειώσει αυτά".

Για το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου: "Την επόμενη εβδομάδα μόλις επιστρέψω από το εξωτερικό θα έχουμε συνάντηση με τον κ. Κωστένογλου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags