Facebook Pixel Καθολική αποδοχή! Αυτόν ψήφισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ως MVP της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-02 14:49:00

Καθολική αποδοχή! Αυτόν ψήφισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ως MVP της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθολική αποδοχή! Αυτόν ψήφισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ως MVP της σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ που τα λέμε, το αξίζει...

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γλύκο, που μετά τον τίτλο του MVP της σεζόν που πήρε από τους οπαδούς, ψηφίστηκε ως κορυφαίος στον ΠΑΟΚ και από τους συμπαίκτες του!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αναγνώριση του κόσμου ήταν το πρώτο ξεχωριστό «παράσημο». Όχι το μοναδικό, όμως. Ο Παναγιώτης Γλύκος κέρδισε και την εκτίμηση των συμπαικτών με τους οποίους μοιράστηκε τ’ αποδυτήρια. Είναι ο Players’ Player of the Year 2016-17.

Μια ακόμα ειδικής σημασίας επιβράβευση για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του. Ο θεσμός του Players’ Player of the Year πραγματοποιήθηκε για δεύτερη σερί χρονιά με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να ψηφίζουν τους δικούς τους κορυφαίους. Ο καθένας είχε το δικαίωμα να επιλέξει τρεις παίκτες με τον πρώτο να κερδίζει τρεις πόντους, τον δεύτερο δύο και τον τρίτο έναν πόντο.

Η ψηφοφορία έγινε μια εβδομάδα πριν το φινάλε της σεζόν και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ωστόσο, ήταν ο καθρέπτης όσων συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο επιβραβεύοντας τους καλύτερους της ομάδας. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ήρθε και θωράκισε την άμυνα του ΠΑΟΚ, συγκέντρωσε 27 πόντους. Ένας ακόμα αμυντικός – ασχέτως αν βοήθησε πολύ και στην επίθεση – ο Λέο Μάτος βρέθηκε στην τρίτη θέση με 29 πόντους.

Δεύτερος ήταν ο… αρτίστας Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με 30 πόντους. Και στην κορυφή, ο άνθρωπος που παρείχε την σιγουριά στους υπόλοιπους δέκα του γηπέδου. Εκείνος που τους έκανε να νιώθουν ασφάλεια και να μην στρέφουν το βλέμμα τους προς την εστία. Ο Παναγιώτης Γλύκος συγκέντρωσε 31 πόντους κι έκανε το double στα βραβεία MVP.

Η βράβευση του διεθνή Έλληνα πορτιέρο πραγματοποιήθηκε εσωτερικά, όπως και η ψηφοφορία. Στ’ αποδυτήρια. Ο New Media Director του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης ανακοίνωσε στους παίκτες τ’ αποτελέσματα κι ο Βλάνταν Ίβιτς παρέδωσε στον Γλύκο το βραβείο του λίγο πριν τη σέντρα του τελευταίου ματς της σεζόν. Η κάμερα του PAOK TV και κατέγραψε τα πάντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags