Facebook Pixel «Θα παίξουμε πολύ επιθετικά στον Βόλο»
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-14 21:05:00

«Θα παίξουμε πολύ επιθετικά στον Βόλο»

«Θα παίξουμε πολύ επιθετικά στον Βόλο»

Ο τεχνικός της Ραντ Βελιγραδίου, Σλάβκο Πέτροβιτς, στάθηκε στην εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, μιλώντας για την ήττα της ομάδας του και… προειδοποίησε ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά στη ρεβάνς.

«Περίμενα το παιχνίδι να είναι σκληρό. Είχαμε πρώτοι την μεγάλη ευκαιρία για να βάλουμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε με πολλούς ξένους παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ καλοί.

Φοβόμασταν την κόντρα επίθεση από τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι προήλθε το γκολ. Βλέπουμε ότι οι ξένοι παίκτες παίζανε στην εθνική ομάδα της χώρας τους και ξέρουμε ότι είναι πολύ καλοί παίκτες.

Και η δική μας ομάδα δεν είναι μεγάλη, είναι μικρή διότι δεν έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, αλλά κέρδισαν οι έμπειροι παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο 87' δεχθήκαμε το γκολ.

Νομίζω ότι έπρεπε να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι. Σίγουρα αν ήταν 0-0 θα μας βόλευε πιο πολύ και θα μπορούσαμε να παίξουμε με κόντρα το παιχνίδι στο Βόλο και να προκριθούμε εμείς.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και σας δηλώνω τώρα ότι θα παίξουμε πολύ επιθετικά στο Βόλο. Πιστεύω ότι θα έχουμε και εμείς λίγη τύχη στο δεύτερο παιχνίδι. Συγχαρητήριας και στους διαιτητές που ήταν άψογοι και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν πολύ σωστή. Καλό ταξίδι και θα βρεθούμε σε μία βδομάδα», ήταν οι δηλώσεις του Σλάβκο Πέτροβιτς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags