Facebook Pixel Αποκάλυψη για ΑΕΚ από τον μάνατζερ του Νεγρέδο!
| 2017-06-02 19:35:00

Αποκάλυψη για ΑΕΚ από τον μάνατζερ του Νεγρέδο!

Αποκάλυψη για ΑΕΚ από τον μάνατζερ του Νεγρέδο!

Τί είπε ο ατζέντης του Ισπανού αστέρα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ένωσης προς το πρόσωπό του;

Το όνομα του Άλβαρο Νεγρέδο συνδέθηκε σήμερα με την ΑΕΚ, καθώς γράφτηκε ότι η Ένωση θέλει να κάνει το "μπαμ" φέρνοντάς τον στην Ελλάδα.

Παρ' όλα αυτά, το ενδεχόμενο αυτό, το οποίο ούτως ή άλλως συγκέντρωνε εξ' αρχής ελάχιστες πιθανότητες, δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μάνατζερ του 31χρονου σέντερ φορ, Χουάνμα Λόπεθ.

Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό ατζέντη, ο οποίος τόνισε ότι ο Νεγρέδο αποκλείεται να παίξει στην ΑΕΚ, τόσο εξαιτίας του υψηλού κασέ του όσο και επειδή έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει στην Αγγλία ή σε κάποιο από τα κορυφάια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Δεν είναι σωστό να μιλάμε δημόσια αυτή την περίοδο για το αν ισχύουν ή όχι επαφές με ομάδες. Πάντως όσον αφορά την ΑΕΚ μπορώ να σας πω ότι ο Νεγρέδο δεν θα συνεχίσει σίγουρα εκεί την καριέρα του. Οι λόγοι έχουν να κάνουν τόσο με το κασέ του, το οποίο είναι αρκετά υψηλό, όσο και με το πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η Premier League παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών του», είπε ο εκ των μάνατζερ του παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags