Facebook Pixel "Μάθε παιδί μου... άμυνα"
| 2011-07-14 22:05:00

"Μάθε παιδί μου... άμυνα"

"Μάθε παιδί μου... άμυνα"

Μπορεί να είναι μόλις η δεύτερη μέρα προπονήσεων για την ΑΕΚ, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε οι παίκτες του να δουλέψουν από τώρα στη σωστή ανάπτυξη από την άμυνα.


Οι Δέλλας, Μανωλάς, Κάλα, Γεωργέας, Κοντοές, Χέλγκασον και Εγγλέζου ήταν αυτοί που δούλεψαν στην άμυνα ενώ όλοι οι υπάλοιποι, εναλλάξ, δούλευαν πάνω στην σωστή επιθετική ανάπτυξη, έχοντας για... αντίπαλο τον τερματοφύλακα Μοσχονά, πέρα φυσικά από τους αμυντικούς που... εναλλάσονταν κι αυτοί. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μάλιστα, ο Χιμένεθ αρκετές φορές επιβράβευσε τον Γκερέιρο -ο οποίος τον είχε εκνευρίσει το πρωί- επειδή έκανε αυτά που έπρεπε.

Πέρα από τις ασκήσεις για τη σωστή λειτουργία της άμυνας και για την ανάπτυξη της ομάδας, με τους επιθετικούς επίσης να παίρνουν μέρος μαζί με τους μέσους, έγινε και μίνι δίτερα με τους Κωνσταντόπουλο και Αραμπατζή να συμμετέχουν.

Ο Χιμένεθ θα δουλέψει με μπάλα και την Παρασκευή αλλά με δεδομένες τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας -που αντικειμενικά δεν είναι τέτοιες που να προκαλούν ενθουσιασμό και υπεραισιοδοξία- είναι εύκολα αντιληπτό ότι έχει πολλή δουλειά με την ομάδα και αυτή θα γίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στο Τόπλιτσε της Σλοβενίας, αρχής γενομένης από το Σάββατο.

Ατομικό ο Μπουγαΐδης
Οπως την Τετάρτη, έτσι και την Πέμπτη, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης έκανε ατομικό πρόγραμμα καθώς βρίσκεται σε αποθεραπεία μετά την εγχείριση στους χιαστούς.

Ερχεται ο Ντιόπ
Σε ό,τι αφορά τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που πήρε παράταση στην άδεια του για προσωπικό του θέμα, θα έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή και θα αναχωρήσει κανονικά με την αποστολή το Σάββατο για τη Σλοβενία, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

* Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις και την Παρασκευή. Στις 09:00 και στις 19:30.

Πηγή: aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags