Facebook Pixel Αποκάλυψη Μπάγεβιτς για το μέλλον του - "Ελπίζω η Βοσνία να νικήσει την Ελλάδα"
| 2017-06-03 19:42:00

Αποκάλυψη Μπάγεβιτς για το μέλλον του - "Ελπίζω η Βοσνία να νικήσει την Ελλάδα"

Αποκάλυψη Μπάγεβιτς για το μέλλον του - "Ελπίζω η Βοσνία να νικήσει την Ελλάδα"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σερβοέλληνα παράγοντα σε εφημερίδα της πατρίδας του...

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε δηλώσεις σε εφημερίδα της Βοσνίας και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι σκοπεύει να φύγει σύντομα από τη χώρα μας και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του στο Μοστάρ της Βοσνίας.

Παράλληλα, μίλησε για την αναμέτρησης των δυο ομάδων στις 9 Ιουνίου στη Ζένιτσα τονίζοντας ότι υποστηρίζει τη Βοσνία, ενώ μίλησε επίσης για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Όγκνιεν Βράνιες.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Για το ματς Βοσνία - Ελλάδα: «Η χρονιά για τις ομάδες στην Ελλάδα τελείωσε. Τώρα όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο ματς των Εθνικών. Υπάρχει μία ευφορία και μία ελπίδα στους Έλληνες ότι θα πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ζένιτσα» ήταν το αρχικό σχόλιο του εκτελεστικού διευθυντή της Ενωσης και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες δεν είναι άνθρωποι που χαλαρώνουν. Πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά αν θέλουμε να κερδίσουμε. Για τη Βοσνία είναι πολύ σημαντικό το να κερδίσει.

Ξέρω την ψυχή των Ελλήνων. Για 30 χρόνια ζω και δουλεύω εδώ. Ξέρω πόσο επικίνδυνη ομάδα μπορεί να γίνει αν έχει την ευκαιρία να σου κάνει την ζημιά. Είναι καλά οργανωμένο σύνολο, έχει πολύ καλό τεχνικό και δεν θα έχει εύκολο έργο η Βοσνία. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουν σκληρά και για το αποτέλεσμα. Θα έρθουν για το 0-0, αλλά ο Σκίμπε θα κοιτάξει να κερδίσει και τακτικά τον Μπαζντάρεβιτς. Είμαστε καλύτεροι από τους Έλληνες αλλά τους αξίζει προσοχή και μεγάλος σεβασμός. Να δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στην Εθνική της χώρας του προσθέτοντας: « Έχουμε ανάγκη να το πάρουμε αυτό το ματς. Δεν έχει σημασία ποιόν ξέρουμε και ποιος θα παίζει ή όχι. Πιστεύουμε όλοι στους παίκτες μας και όσους παίξουν για να καλύψουν τα κενά όσων είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι. Μην ανησυχείτε ο κόουτς θα βρει τις πιο καλές λύσεις. Για κάθε θέση έχουμε έναν ποιοτικό αντικαταστάτη για τον βασικό. Όλοι θα δώσουν την καρδιά τους και την ψυχή τους στο γήπεδο».

Για το μέλλον του: «Έχω κάποιες υποχρεώσεις στην ΑΕΚ. Στις 6 Ιουνίου έρχομαι στο Μόσταρ όπου σχεδιάζω να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, αφού τελειώσω τη δουλειά που άρχισα. Θα επισκεφθώ το στάδιο όπου ελπίζω ότι, η Βοσνία θα νικήσει την Ελλάδα»

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Πιάνιτς: «Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τη Γιουβέντους να κερδίσει το τρόπαιο. Θα δούμε την εξαιρετική Ρεάλ απέναντι στην κορυφαία άμυνα. Ελπίζω πως ο Πιάνιτς θα είναι αυτός που θα χαρεί στο τέλος και η Γιουβέντους θα κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο».

Για τον Βράνιες: «Ο Βράνιες είναι πολύ καλός παίκτης και μια εξαιρετική μονάδα για την ομάδα μας. Από το πρώτο ματς μπήκε στις καρδιές των φιλάθλων και πιστέψτε με είναι το πιο σημαντικό εδώ στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags