Facebook Pixel Είδατε δηλώσεις που έκανε ο Κουρμπέλης για Εθνική; Ατάκα και για Φορτούνη!
| 2017-06-06 15:09:00

Είδατε δηλώσεις που έκανε ο Κουρμπέλης για Εθνική; Ατάκα και για Φορτούνη!

Είδατε δηλώσεις που έκανε ο Κουρμπέλης για Εθνική; Ατάκα και για Φορτούνη!

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας μίλησε ο άσος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Βοσνία, αλλά και στην συνύπαρξη με τον Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για:

- την κλήση του στην Εθνική: «Για το πότε θα έπρεπε να έχει γίνει δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Πάντοτε το είχα στην άκρη του μυαλού μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την κλήση. Θα κοιτάξω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την Εθνική. Μας περιμένει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι”.

-τις πρώτες του ημέρες στην Εθνική: “Ολα είναι πολύ καλά. Με έβαλαν αμέσως στο κλίμα τα παιδιά. Τους περισσότερους βέβαια τους γνωρίζω από τις μικρότερες εθνικές. Συνυπήρξαμε στην Παίδων και στην Ελπίδων. Με βοήθησε πάρα πολύ και ο Τάσος Μπακασέτας, που είναι προσωπικός μου φίλος».

- την παρουσία στην Εθνική τριών παιδιών μαζί με τον Φορτούνη που προέρχονται από τον Αστέρα: «Είναι πολύ τιμητικό για την ομάδα. Γνωρίζουμε τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αστέρα. Το είδαμε και φέτος με την παρουσία της ομάδας Κ17 στον τελικό του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι εμείς οι τρεις έχουμε περάσει από το σχολείο που λέγεται Αστέρας Τρίπολης».

- το ματς με την Βοσνία: «Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε τι μας περιμένει, ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά κι εμείς έχουμε πολύ καλό σύνολο, με παίκτες προσωπικότητες και θα τα δώσουμε όλα. Οποιος κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα έχει το πλεονέκτημα. Το αποτέλεσμα στο Βέλγιο το είχε ανάγκη η Εθνική μας. Αλλά πλέον όλοι είναι αφοσιωμένοι στον αγώνα με τη Βοσνία. Γιατί αυτός θα μας δείξει το μέλλον».

- τις τελευταίες του επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχω πάρει αρκετές χαρές. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σταματήσουν εδώ. Εκανα καλό ξεκίνημα και στον Παναθηναϊκό, πιστεύω να δικαίωσα αυτούς που με πίστεψαν και τη νέα χρονιά θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί».

- τους Έλληνες φιλάθλους και το μήνυμα που στέλνει: «Η Εθνική είναι πάνω από όλα. Ενώνει όλους τους παίκτες. Ολες τις ομάδες. Ολη τη χώρα. Θέλουμε να έχουμε τη στήριξή τους. Θα υπάρχουν Ελληνες φίλαθλοι και στη Βοσνία, θα είναι δύσκολο το κλίμα, αλλά έχουμε στην ομάδα παίκτες που έχουν παίξει σε όλα τα γήπεδα, δεν θα φοβηθούμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και μακάρι να γίνονται όλο και περισσότεροι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags