Facebook Pixel Ποια Ρεάλ; Να ποια τινάζει την μπάνκα δίνοντας 140 μύρια για Εμπαπέ!
| 2017-06-06 15:34:00

Ποια Ρεάλ; Να ποια τινάζει την μπάνκα δίνοντας 140 μύρια για Εμπαπέ!

Ποια Ρεάλ; Να ποια τινάζει την μπάνκα δίνοντας 140 μύρια για Εμπαπέ!

Ασύλληπτα ποσά στο τραπέζι!

Η Μονακό έχει απορρίψει προτάσεις ύψους 85 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ για τον Κιλιάν Μπαπέ. Αυτό αποκαλύπτει ο γαλλικός Τύπος, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, φαίνεται να έχει ορίσει μία τιμή μεταξύ 120 και 140 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα τον κάνουν πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μόλις σε ηλικία 18 ετών.

Ο «πλειστηριασμός» για τα πόδια του πιτσιρικά Γάλλου έχει, όμως, ανάψει για τα καλά και δύο ομάδες δίνουν το ...βάρος του σε χρυσό, για ν' αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Πρόκειται για τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες είναι έτοιμες να «αδειάσουν» τα ταμεία τους για να πάρουν το νέο «χρυσό παιδί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να δαπανήσουν 130 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Μπαπέ.

Η Αρσεναλ, όμως, έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα για τον πιτσιρικά σταρ και σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe», η αγγλική ομάδα ανεβάζει την προσφορά στα 140 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο τεχνικό να υπόσχεται στον Μπαπέ, πως θα έχει εξασφαλισμένη μια θέση στη βασική ενδεκάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags