Facebook Pixel "Χρήσιμη η προσθήκη Βιτόλο"
| 2011-07-15 12:48:00

"Χρήσιμη η προσθήκη Βιτόλο"

"Χρήσιμη η προσθήκη Βιτόλο"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", τον Βίκτορ Βιτόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Τερζανίδης στην "DerbyNews" για τον Ισπανό αμυντικό μέσο:

"Ο Βιτόλο είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουμε πολύ καλά στην Ελλάδα, καθώς αγωνίζεται στην χώρα μας 3 χρόνια. Είναι ένας παίκτης που είχε ξεχωρίσει από την πρώτη του χρονιά στον Άρη. Ξεχωρίζει γιατί είναι πολύ πειθαρχημένος αλλά και πολύ σταθερός. Πάντα ακούει τον προπονητή του και κάνει αυτό το οποίο θα του ζητηθεί. Πιστεύω πως κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στις τάξεις της έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό που τον έχει αποκτήσει.

Φέτος ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να χαμηλώσει τον προϋπολογισμό του και πάει σε αγορές τις οποίες τις ξέρει. Θέλει να "ψωνίζει" στα σίγουρα χωρίς να υπάρχουν τα προηγούμενα ανοίγματα. Για αυτό το λόγο πιστεύω πως η προσθήκη του Βιτόλο είναι πολύ χρήσιμη. Ένας παίκτης που έχει φοβερά τρεξίματα αλλά και αντοχές στο γήπεδο. Κόβει πολύ καλά και δίνει καλά την πρώτη πάσα. Σίγουρα δεν είναι σαν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά έχει πιο πολύ ταχύτητα. Ο Βραζιλιάνος έπαιζε με την εμπειρία του. Ο Βιτόλο είναι απλός ποδοσφαιριστής, αυτό που ξέρει το κάνει".

Για το αν θα ανταποκριθεί ο Βιτόλο στις απαιτήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: "Τώρα όσον αφορά στα επίπεδα του Champions League δεν μπορώ να ξέρω πως θα μπορέσει να αντιδράσει ο Βιτόλο, γιατί εκεί τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και πιο απαιτητικά. Είναι εντελώς διαφορετικά τα επίπεδα της Ευρώπης, αλλά πιστεύω πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Είναι μαχητής και έχει πολύ πάθος μέσα του και πιστεύω πως θα τον βοηθήσει να έχει καλή παρουσία και να βοηθήσει την νέα του ομάδα.

Προσωπικά πιστεύω πως θα βοηθήσει κάποιους παίκτες σαν τον Νίνη και τον Κατσουράνη να απελευθερωθούν και να παίξουν με πιο σιγουριά, χωρίς να χρειάζεται να έχουν στο μυαλό τους συνεχώς στην άμυνα. Ειδικά μαζί με τον Σιμάο μπορούν να δημιουργήσουν ένα τρομερό κέντρο και να καλύπτουν σχεδόν όλους του χώρους".

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα φιλικά, δήλωσε: "Στα φιλικά παιχνίδια δεν δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα λόγο της βαριάς προετοιμασίας. Πάντως αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα. Από την στιγμή που ο Βαρδινογιάννης είχε την ομάδα σε ένα σταθερό επίπεδο χωρίς χρέη, τώρα έχει μπει σε ένα άλλο επίπεδο από την στιγμή που οι άλλοι μέτοχοι μπήκαν, χρέωσαν και έφυγαν".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags