Facebook Pixel Ποιος Σουπερλιγκάτος τεχνικός αποθέωσε τον Ίβιτς;
| 2017-06-08 13:56:00

Ποιος Σουπερλιγκάτος τεχνικός αποθέωσε τον Ίβιτς;

Ποιος Σουπερλιγκάτος τεχνικός αποθέωσε τον Ίβιτς;

Ποιος προπονητής που ξεχώρισε με την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον... υπό αποχώρηση τεχνικό του ΠΑΟΚ;

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και αναφέρθηκε στο επικείμενο «διαζύγιο» του Βλάνταν Ίβιτς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ:
«Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται τόση φασαρία. Οι άνθρωποι που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση ξέρουν. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έγινε τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλει να φύγει ο Ίβιτς. Έτσι τουλάχιστον γράφουν οι εφημερίδες. Δεν μιλάμε για τέτοια θέματα μαζί. Είναι προσωπικά του καθενός».

Για το γεγονός ότι τον ευχαρίστησε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Όταν αποφάσισε να ξεκινήσει ως προπονητής ήταν λογικό να ρωτήσει κάποιον που εμπιστεύεται. Πήγε καλά στην Κ20 του ΠΑΟΚ και ήταν ευκαιρία γι’ αυτόν να πάει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό το θέμα μιλήσαμε. Έδωσε στον ΠΑΟΚ ό,τι καλύτερο μπορούσε να του δώσει ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής με πολλές γνώσεις. Ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν θα μπορούσε να ξέρει κάποιος άλλος καλύτερα τον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο χρόνος για τον προπονητή δεν υπάρχει. Θέλουν όλοι αποτελέσματα αμέσως και τώρα. Πρωτάθλημα αύριο. Αν το πάρεις μεθαύριο θα έχεις πρόβλημα. Ο προπονητής είναι άνθρωπος που εξαρτάται από το αποτέλεσμα».

Για το ότι ο ίδιος πέτυχε περισσότερα στον Πανιώνιο από τον Ίβιτς στον ΠΑΟΚ τηρουμένων των αναλογιών: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια Mercedes με μία Yugo. Είναι διαφορετικά φτιαγμένη ομάδα ο Πανιώνιος, για άλλους στόχους. Εμείς στον Πανιώνιο αγωνιστήκαμε πολλές φορές με 2 ή 3 ξένους. Με αυτήν την λογική, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει 40-50 βαθμούς διαφορά από τον Πανιώνιο. Παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, όχι μόνο τα χρήματα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί του χρόνου να πάρει το Πρωτάθλημα: «Πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Πρέπει να έχουν οι άνθρωποι υπομονή. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Δεν ήταν αποτυχημένη η φετινή χρονιά. Πήρε το Κύπελλο, έκανε καλή πορεία στο Europa League. Ο Ίβιτς έκανε πολύ καλή δουλειά».

Για τους λόγους που έφυγε αφού έκανε καλή δουλειά: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν είμαι στο κεφάλι του. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Νομίζω ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έβαλε τις βάσεις για να χτυπήσει δυνατά του χρόνου του Πρωτάθλημα. Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα το πάρει οπωσδήποτε».

Για τον Ηρακλή: «Έχω πολλούς φίλους στον Ηρακλή και θα είμαι πάντα οπαδός του. Όποια ομάδα δούλεψα έχει ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Μακάρι να λύσει τα προβλήματά του. Θα βρει τον δρόμο του, πιστεύω. Παρ’ ότι τον κερδίσαμε δύο φορές με τον Πανιώνιο, ήθελα πολύ να μείνει στην κατηγορία».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον Βλάνταν Ίβιτς: «Να είναι υγιής και χαρούμενος. Αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μακάρι όποια απόφαση πάρει να είναι σωστή και να παραμείνει αυτός που πρέπει να είναι. Τον αγαπώ πολύ, είναι ταλαντούχος προπονητής με μέλλον. Ότι και να γίνει, το ποδόσφαιρο δεν σταματάει. Έχει δείξει πόσο αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Είναι οικογενειάρχης και αυτός ξέρει τι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Όποια απόφαση και να πάρει, να τον στηρίξει ο ΠΑΟΚ. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags