Facebook Pixel Φοβερή αποκάλυψη Χιμένεθ για παικταρά - "Τον θέλω στην ΑΕΚ"!
| 2017-06-08 16:51:00

Φοβερή αποκάλυψη Χιμένεθ για παικταρά - "Τον θέλω στην ΑΕΚ"!

Φοβερή αποκάλυψη Χιμένεθ για παικταρά - "Τον θέλω στην ΑΕΚ"!

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε ευθέως για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της Ένωσης και "πέταξε" ατάκα που θα... τρελάνει τους φίλους της ομάδας!

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλά αυτή την ώρα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Gestiona Radio Valencia" της Ισπανίας και φρόντισε να πετάξει... βόμβα δηλώνοντας ότι θέλει τον Άλβαρο Νεγρέδο στην ΑΕΚ και πιστεύει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να τον πάρει!

"Είναι μία περίπλοκη περίπτωση αλλά πρέπει να την μεταβιβάσω απευθείας στον πρόεδρο της ΑΕΚ. Αυτός αν θέλει, μπορεί! Σας ξαναλέω πως πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση την οποία έχω στο μυαλό μου", είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του επί του θέματος:

Για το μεγάλο κασέ του παίκτη: "Μακάρι να είχαμε τα χρήματα. Όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Νεγρέδο θα δώσει τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Αν είχα την ευκαιρία να τον πάρω, φυσικά και θα το έκανα".

Για την κοινή θητεία τους στην Σεβίλλη: "Επέμενα πολύ να έρθει στη Σεβίλλη. Του είχα πει ότι θα είναι ο βασικός σέντερ φορ στην ομάδα και δεν έκανα λάθος. Ο Νεγρέδο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για οποιαδήποτε ομάδα εφόσον βρίσκεται στο 100%".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags