Facebook Pixel Αυτό θέλει ο Σκίμπε από το ματς με την Βοσνία - Δήλωση και για Τζαβέλλα!
| 2017-06-08 20:02:00

Αυτό θέλει ο Σκίμπε από το ματς με την Βοσνία - Δήλωση και για Τζαβέλλα!

Αυτό θέλει ο Σκίμπε από το ματς με την Βοσνία - Δήλωση και για Τζαβέλλα!

Διαβάσατε τι δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε για το κρίσιμο παιχνίδι με την Βοσνία στην Ζένιτσα;

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ανέλυσε το ματς με τους Βόσνιους, λέγοντας πως ο ένας βαθμός θα είναι πολύ σημαντικός, αλλά οι τρεις θα είναι καλύτεροι, ενώ στάθηκε και στην μεγάλη απουσία του Γιώργου Τζαβέλλα.

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν εξαιρετικά στην επίθεση. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, όμως και η δική μας ομάδα γνωρίζει πολύ καλά πώς να αμύνεται. Είναι σημαντική η απουσία του Τζαβέλα, αλλά οι υπάρχοντες παίκτες μπορούν να καλύψουν το κενό του. Έχουμε παίξει σε «καυτές» έδρες όλοι και γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Έχω παίκτες που παίζουν με καρδιά και γνωρίζουν όλοι καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε στην συνέντευξη Τύπου, λέγοντας:

«Περιμένω να δω το καλό πρόσωπο των παικτών μου, που είναι έμπειροι, αφού παίζουν σε προηγμένα πρωταθλήματα και καλές ελληνικές ομάδες. Το παιχνίδι είναι τελικός, θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα έστω με έναν βαθμό, αλλά φυσικά και θα είναι καλύτερα με τους τρεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags