Facebook Pixel Νέες δηλώσεις Ροντρίγκες για το μέλλον του! Τί συμβαίνει με Ολυμπιακό;
| 2017-06-10 18:26:00

Νέες δηλώσεις Ροντρίγκες για το μέλλον του! Τί συμβαίνει με Ολυμπιακό;

Νέες δηλώσεις Ροντρίγκες για το μέλλον του! Τί συμβαίνει με Ολυμπιακό;

Διαβάστε τι είπε ο Αργεντινός στόπερ και ποια η σημασία των λεγομένων του για τους Πειραιώτες.

Ο Γκονζάλο Ροντρίγκες παραμένει στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε χθες ο μάνατζέρ του, ο οποίος είπε ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ των δυο πλευρών.

Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να υπολογίζει ιδιαίτερα την προοπτική των «ερυθρολεύκων», όπως φανερώνουν οι πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο 33χρονος παίκτης μίλησε για το μέλλον του στο «Radio Continental AM590» και δεν ανέφερε ούτε λέξη για τον Ολυμπιακό!

Ο Ροντρίγκες αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε αν φύγει από τη Φιορεντίνα, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην Αργεντινή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να μείνω στη Φιορεντίνα, αλλά είχα προβλήματα με κάποιον στον σύλλογο», ανέφερε αρχικά και σε ερώτηση που του έγινε αν θα ήθελε να παίξει στην Αργεντινή απάντησε: «Ναι, θα ήθελα. Η Ρασίνγκ έχει κάνει πρόταση σε εμένα, αλλά θα χρειαστώ χρόνο για να αξιολογήσω την καλύτερη πρόταση από αυτές που έχω. Η σύζυγός μου είναι Ιταλίδα, αλλά ξέρει πως είναι το ποδόσφαιρο και ότι δεν θα με περιμένει για πάντα. Υπάρχουν άλλες δύο με τρεις ομάδες που έχουν ρωτήσει για εμένα. Η Σαν Λορέντσο; Είχαν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ μου πριν από επτά μήνες. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Η ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής ήταν πάντα σπέσιαλ, αρκετά διαφορετική από αυτήν στην Ευρώπη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags