Facebook Pixel Η πιο ενδιαφέρουσα φιγούρα του ποδοσφαίρου
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-15 16:58:00

Η πιο ενδιαφέρουσα φιγούρα του ποδοσφαίρου

Η πιο ενδιαφέρουσα φιγούρα του ποδοσφαίρου

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει την τρέλα του Ρίο Φέρνιναντ ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο.

Η παρατήρηση της καθημερινής δράσης αυτής της φιγούρες που ονομάζεται Ρίο Φέρντιναντ είναι μια από τις καλύτερες ψυχαγωγικές επιλογές για έναν ποδοσφαιρόφιλο αυτή την εποχή. Απλά μπείτε στο twitter και ακολουθείστε τον.

Θα κρατάτε συχνά την κοιλιά σας από τα γέλια, θα εισβάλετε στον εσωτερικό κόσμο της Γιουνάιτεντ, αλλά συγχρόνως θα ανακαλύψετε ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο. Έναν τύπο με δικό του περιοδικό, δικό του website και mobile εφαρμογή, δικό του eshop, μέσα από το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Θα ανακαλύψετε έναν τύπο που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο παρά την πλήρη βιομηχανοποίησή του. Ένα παιδί που προσπαθεί να επικοινωνεί και να δίνει σημασία σε όσα ακούει και διαβάζει από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί του.

Μέχρι πού φτάνει η τρέλα του; Χθες ζήτησε να γράψουν στη φανέλα του το twitter name του αντί του επώνυμού του... Respect!

ΠΗΓΗ: sambrakos.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags