Facebook Pixel Το "δώρο" που περιμένουν από τον Σίλβα για τον παικταρά στα στόπερ και η "καψούρα" του Ντάρκο!
| 2017-06-13 21:02:00

Το "δώρο" που περιμένουν από τον Σίλβα για τον παικταρά στα στόπερ και η "καψούρα" του Ντάρκο!

Το "δώρο" που περιμένουν από τον Σίλβα για τον παικταρά στα στόπερ και η "καψούρα" του Ντάρκο!

Φουλάρουν για τις μεταγραφές στο Λιμάνι και... ρίχνουν το βάρος σε έναν καλό αμυντικό. Πού ποντάρουν, τι θέλουν από τον Πορτογάλο και ποιος αρέσει πολύ στον Κοβάσεβιτς.

Ο Ολυμπιακός στο τέλος της εβδομάδας φεύγει για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο παράλληλα στο Λιμάνι «δουλεύουν» και διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, αφού θέλουν να κλείσουν άμεσα και πριν τα προκριματικά, τουλάχιστον 2-3 καλές μεταγραφές.

Προτεραιότητά τους μάλιστα, είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ένα από τα ονόματα που μαθαίνουμε ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών είναι ο Μιγκέλ Μπρίτος!

Ο 31χρονος Ουρουγουανός αμυντικός με την πολύ καλή καριέρα στη Νάπολι αλλά και δύο καλές χρονιές στην Γουότφορντ, είναι μια επιλογή που είχε απασχολήσει και πριν από δυο χρόνια την ομάδα του Λιμανιού, όταν ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός αποχωρούσε απ' τους “παρτενοπέι”. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Μπρίτος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του δεν αφήνει αδιάφορους τους πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι περιμένουν και μία… βοήθεια από τον νέο προπονητή της Γουότφορντ και παλιό γνωστό τους, Μάρκο Σίλβα!

Στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζουν ακόμα εάν ο παίκτης υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Πορτογάλο κόουτς ή εάν θα θελήσει να τον… χρησιμοποιήσει ως έμψυχο αντάλλαγμα στην προσφορά του αγγλικού συλλόγου στους Ερυθρολεύκους για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Πρόκειται πάντως για μία εξαιρετική περίπτωση, καθώς ο 31χρονος στόπερ αγωνίστηκε σε 27 ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ήταν βασικό στέλεχος δηλαδή της ομάδας του, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει σπουδαία καριέρα και στην Ιταλία με την Μπολόνια και τη Νάπολι!

Από εκεί και πέρα, νέα σενάρια υπήρξαν και για τον 23χρονο Χιλιανό επιθετικό της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Φελίπε Μόρα, ωστόσο η περίπτωσή του πολύ δύσκολα θα προχωρήσει και στο Λιμάνι μαθαίνουμε ότι «τσεκάρουν» άλλες περιπτώσεις.

Πιο… ζεστά για παράδειγμα βλέπουν τον Μάρκο Βεΐνοβιτς, ο οποίος όντως απασχολεί, υπό προϋποθέσεις όμως. Ο Ολλανδός μέσος με βοσνιακές ρίζες έπαιξε μόλις δυο ματς με την πρωταθλήτρια Φέγενορντ έχοντας και ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 27χρονος δημιουργικός χαφ προτάθηκε στον Ολυμπιακό έχοντας όμως συμβόλαιο με την ομάδα του Ρότερνταμ μέχρι το 2019 και η αξία του υπολογίζεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Τον παίκτη είχε τσεκάρει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς από όταν αγωνιζόταν στην Βίτεσε, ωστόσο με την… πτωτική καριέρα που έχει το τελευταίο διάστημα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, μοιάζει δύσκολο να πληρώσουν ακριβά οι Πρωταθλητές για να τον αγοράσουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags