Facebook Pixel "Κάηκε" του Σούιτσα στον Παναθηναϊκό
| 2017-06-14 08:45:00

"Κάηκε" του Σούιτσα στον Παναθηναϊκό

"Κάηκε" του Σούιτσα στον Παναθηναϊκό

Μετά το "ναυάγιο" της επιστροφής του Αγριόγιαννη στη θέση του προπονητή των τερματοφυλάκων, οι "πράσινοι" ψάχτηκαν και για τον Σλόμπονταν Σούιτσα του Ατρομήτου, αλλά...

Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο Σούιτσα θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ του Ατρόμητου ως το καλοκαίρι του 2019, καθώς η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να τον «δέσει» για δύο χρόνια ακόμα, την στιγμή που την πόρτα του είχε χτυπήσει ο Παναθηναϊκός, προορίζοντας ως αντικαταστάτη του Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Οι «πράσινοι» ήθελαν στο επιτελείο τους τον Σούιτσα, κατόπιν της σχετικής πρότασης του Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά ο Ατρόμητος έδειξε αντανακλαστικά και τον κράτησε στο Περιστέρι. Το ίδιο όμως επιθυμούσε και ο «Σλόμπο», ο οποίος δεν σκέφτηκε να φύγει από το Περιστέρι.

Ο Σούιτσα ήρθε στην Ελλάδα πριν από 17 χρόνια για λογαριασμό του Πανηλειακού. Την τριετία 2001-2004 εργάστηκε στο Αιγάλεω και από το 2004 μέχρι το 2011 στην ΑΕΚ. Το 2012 τον πήρε μαζί του στον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και εκείνος έμεινε και μετά την αποχώρηση του τελευταίου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags