Facebook Pixel Η ΑΕΚ τα βρήκε με Σκόκο!
| 2017-06-14 09:38:00

Η ΑΕΚ τα βρήκε με Σκόκο!

Η ΑΕΚ τα βρήκε με Σκόκο!

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του Αργεντινού άσου στην Ένωση έγινε! 

Η ΑΕΚ ήρθε επί της ουσίας σε συμφωνία με τον «υδραυλικό», όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», αφού μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών εκπληρώθηκαν σε ικανοποιητικό οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Φυσικά και δεν πρόκειται για τελειωμένη υπόθεση, αφού για να γίνει και πάλι παίκτης της Ένωσης μετά από περίπου έξι χρόνια ο Αργεντινός άσος θα πρέπει να ξεπεραστεί και το εμπόδιο της Νιούελς Ολντ Μπόις που έχει συμβόλαιο μαζί του και η κατάσταση δείχνει κάπως περίπλοκη. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον Σκόκο με τους δικούς της όρους και άλλωστε η ομάδα της Αργεντινής δεν μπορεί να... ονειρεύεται μεγάλα οικονομικά οφέλη, αφού του χρωστάει σχεδόν ένα χρόνο από το συμβόλαιό του. Το πλάνο που υπάρχει μπορεί να ωφελήσει και τις τρεις πλευρές, με αυτές των ΑΕΚ και Σκόκο να είναι σε πλήρη ταύτιση.

Ως μια πιθανή λύση είναι να υπάρξει συμφωνία για σύναψη νέου συμβολαίου του «υδραυλικού» με τη Νιούελς έως το καλοκαίρι του 2020 και ενώ δεσμεύεται μαζί της μέχρι το 2018. Μπορεί να ακούγεται ως παράξενο πλάνο, αλλά γίνεται ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα του ο Σκόκο με την προοπτική βέβαια να γεμίσει άμεσα ο λογαριασμός του με ένα σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων. Παράλληλα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο… τρικ ο Σκόκο θα επιστρέψει ως δανεικός στην ΑΕΚ που θα του καλύπτει τις απολαβές με την προοπτική να τον κρατήσει και το επόμενο καλοκαίρι. Διαφορετικά, ο παίκτης θα κινηθεί δικαστικά, ενώ με το πλάνο που υπάρχει μπορεί να αποπληρωθεί σε βάθος διετίας. 

Για να δούμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags