Facebook Pixel «Βρείτε του ομάδα». Βρείτε τους λεφτά!
| 2011-07-15 23:28:00

«Βρείτε του ομάδα». Βρείτε τους λεφτά!

«Βρείτε του ομάδα». Βρείτε τους λεφτά!

Σε αυτό το ύφος είναι το μήνυμα που έχουν δώσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε διάφορους μάνατζερ, κυρίως από το εξωτερικό, προκειμένου να πουληθεί άμεσα ο Βιεϊρίνια.

Όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ και καιρό, ο Πορτογάλος είναι, ουσιαστικά, ο μοναδικός «υποψήφιος επενδυτής» που θα βάλει στο τέλος λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ. Καθώς από πιθανή πώλησή του οι Θεσσαλονικείς θα βγουν κερδισμένοι.

 Όλοι γνωρίζουν, βέβαια, ότι αν αποχωρήσει ο Αντελίνο ο «δικέφαλος του Βορρά» θα χάσει έναν από τους παίκτες-βαρόμετρο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τον πιο σημαντικό. Το πρόβλημα ρευστότητας, όμως, είναι σοβαρό και κανείς στον ΠΑΟΚ δεν θέλει να σκέφτεται ότι ο Πορτογάλος δεν θα πουληθεί φέτος το καλοκαίρι.

 Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενεργοποιήσει τελευταία κάποια γραφεία μάνατζερ στο εξωτερικό, προκειμένου να υπάρξουν προτάσεις για την παραχώρησή του.

Δεν γίνεται κάτι άλλο, διαφορετικά τα προβλήματα της ομάδας θα είναι πολλά. Και τη λύση, από ό,τι φαίνεται, μπορεί να δώσει μόνο μία καλή πρόταση από κλαμπ του εξωτερικού, που να καλύπτει και τον Βιεϊρίνια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags