Facebook Pixel Η ΑΕΚ "χτυπάει" Γκούντγιονσεν!!
| 2011-07-16 03:17:00

Η ΑΕΚ "χτυπάει" Γκούντγιονσεν!!

Η ΑΕΚ "χτυπάει" Γκούντγιονσεν!!

Η ΑΕΚ  ετοιμάζεται να ρίξει τη μεγαλύτερη βόμβα της μεταγραφικής περιόδου ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα εντός των επόμενων ωρών τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν!

Ο Ισλανδός επιθετικός, με θητεία μεταξύ άλλων σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, είναι 32 ετών και τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στη Φούλαμ ως δανεικός από την Στόουκ Σίτι. Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, είναι σε συζητήσεις με τη Γουέστ Χαμ με την οποία φέρεται να πέρασε και ιατρικές εξετάσεις, αλλά η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί και η ΑΕΚ επιχειρεί τις τελευταίες ώρες το κόλπο γκρόσο του καλοκαιριού.

Διότι τον Ισλανδό δεν τον πήραν και τα χρόνια (στα 32 του είναι...) και δίχως άλλο, ως τώρα αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που ακούστηκε στο φτωχό ελληνικό μεταγραφικό παζάρι. Αν έρθει μάλιστα, μπορεί να αλλάξει και την αγωνιστική φυσιογνωμία της ομάδας, αλλά και την... πώληση των διαρκείας.

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα διέρρευσαν, η ΠΑΕ είναι άκρως αισιόδοξη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αναφέροντας πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή της. Αν μη τι άλλο... βόμβα μεγατόνων!

Εναλλακτική ο Κλάσνιτς!

Ακόμα κι αν στραβώσει πάντως, του Γκούντγιονσεν, υπάρχει σε δεύτερο πλάνο μια ακόμα εξαιρετική περίπτωση. Ο 31χρονος Κλάσνιτς αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Μπόλτον, η οποία αρχικά τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την γαλλική Ναντ αλλά στη συνέχεια μονιμοποίησε την αγορά του, ενώ το συμβόλαιο του λήγει σε ένα χρόνο.

Και η περίπτωση του Κλάσνιτς, πάντως, έχει το... πακέτο που θέλει η Ένωση, καθώς είναι γνωστό όνομα και σίγουρα πιο προσιτό στα οικονομικά δεδομένα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια του Κροάτη ήταν στη Βέρντερ Βρέμης, από το 2001 ως το 2008, όταν και αντιμετώπισε κάποια περίοδο σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο, όμως, ξεπέρασε.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags