Facebook Pixel Με τα εισιτήρια στο χέρι η ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης!
| 2011-07-16 03:31:00

Με τα εισιτήρια στο χέρι η ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης!

Με τα εισιτήρια στο χέρι η ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης!

Απίστευτο θρίλερ είχαμε το βράδυ της Παρασκευής με τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη. Αν και η ΑΕΚ θεώρησε πως είχε «κλείσει» τον παίκτη και για αυτό του είχε βγάλει και εισιτήρια για Αθήνα, αυτός πήγε στον ΠΑΟΚ που προσέφερε καλύτερο συμβόλαιο!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Ένωση, με τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε στα «λιοντάρια», συμφώνησε για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου και θεώρησε πως… τελείωσε την υπόθεση. Μάλιστα, άνθρωπος της ΠΑΕ έβγαλε και εισιτήρια, ώστε ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου στις 09.00.

Ωστόσο, ο Θοεδωρίδης είχε δώσει τα χέρια και με τον ΠΑΟΚ, οπότε αυτός που έπρεπε να επιλέξει ήταν ο Γεωργιάδης. Ο ποδοσφαιριστής μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα λοιπόν, έπρεπε να λάβει μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής του. Για περίπου μία ώρα έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις με τέσσερις ανθρώπους να μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο. Ο Γεωργιάδης από τις Σέρρες, ο μάνατζέρ του από την Κύπρο, ο Σταύρος Αδαμίδης από την Αθήνα και ο Ζήσης Βρύζας από την Ολλανδία.

Ο ποδοσφαιριστής αν και αρχικά είχε συμφωνήσει με την Ένωση, μόλις έγινε το «μπάσιμο» των Θεσσαλονικιών, ζήτησε καλύτερο συμβόλαιο και πιο συγκεκριμένα τα χρήματα που παίρνει ο Μανωλάς, δηλαδή 300.000 ευρώ. Η ΑΕΚ προσπάθησε να τον πείσει να ρίξει τις απαιτήσεις του, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ του προσέφερε συμβόλαιο 250.000 ευρώ και τον έκανε δικό του.

Τελικά, ο Γεωργιάδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και το Σάββατο θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags