Facebook Pixel "Σειρήνες" από Ισπανία για άσο της ΑΕΚ!
| 2017-06-16 18:02:00

"Σειρήνες" από Ισπανία για άσο της ΑΕΚ!

"Σειρήνες" από Ισπανία για άσο της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική, ομάδα της Primera Division έχει στο στόχαστρό της παίκτη της Ένωσης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportyoy.es», η Εσπανιόλ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ντίντακ Βιλά από την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ εμφανίζεται να είναι «φευγάτος» από τον Δικέφαλο, αφού φαίνεται πως δεν τα βρίσκει με την ομάδα στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, με την Ένωση να διατηρεί οψιόν μονομερούς ανανέωσης.

Ο Ντίντακ έχει αγωνιστεί στην Εσπανιόλ στο παρελθόν, καθώς εκεί ξεκίνησε την καριέρα του αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και οι Καταλανοί σκέφτονται να τον επαναφέρουν στο δυναμικό τους ως αντικαταστάτη του Ρουμπέν Ντουάρτε που πήγε στην Αλαβές.

«Το πέρασμά του από την Ιταλία δεν στέφθηκε με επιτυχία όπως επίσης και η παρουσία του σε Μπέτις και Εϊμπάρ (σ.σ δανεισμοί). Μετά το τέλος του συμβολαίου του, πήγε στην ΑΕΚ όπου κατάφερε να βρει και πάλι την σταθερότητά του. Δυνατός, γρήγορος και με ποιοτικό αριστερό πόδι, με την επιστροφή του να δημιουργεί ανταγωνισμό με τον Άαρον για την θέση του αριστερού μπακ», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags