Facebook Pixel Το έκαναν... μπάσκετ Πορτογαλία και Μεξικό - Ματσάρα με video replay και... buzzer-beater! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-18 19:54:00

Το έκαναν... μπάσκετ Πορτογαλία και Μεξικό - Ματσάρα με video replay και... buzzer-beater! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το έκαναν... μπάσκετ Πορτογαλία και Μεξικό - Ματσάρα με video replay και... buzzer-beater! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, όπου είδαμε για πρώτη φορά απόφαση μέσω χρήσης βίντεο, το Μεξικό ισοφάρισε την Πορτογαλία σε 2-2 με γκολ στις καθυστερήσεις!

Χαμός έγινε στο ματς της Πορτογαλίας με το Μεξικό για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών!

Οι Πορτογάλοι πέτυχαν γκολ με τον Αντρέ Γκόμες στο 21’, το οποίο αρχικά μέτρησε, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα γράφτηκε ιστορία, καθώς οι διαιτητές που χειρίζονται το videoreplayδιαπίστωσαν ότι ο Πέπε ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης και ακύρωσαν το γκολ, κάνοντας χρήση της νέας τεχνολογίας για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης!

Στη συνέχεια, η Πορτογαλία πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, το οποίο μέτρησε κανονικά στο 34’,  με τον Ρονάλντο να κάνει φανταστική ασίστ και τον Κουαρέσμα να ισοφαρίζει από κοντά με ψύχραιμο τελείωμα. Η απάντηση του Μεξικό ήταν άμεση, αφού μετά από λάθος του Γκερέιρο και γέμισμα του Βέλα, ο Τσιτσαρίτο ισοφάρισε με κεφαλιά στο 42’.

H Πορτογαλία φάνηκε να… αγκαλιάζει τη νίκη παίρνοντας προβάδισμα με τον Σέντρικ στο 86’, όμως οι Μεξικανοί κατάφεραν να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Μορένο από εκτέλεση κόρνερ στις καθυστερήσεις!

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι διοργανωτές Ρώσοι πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής χάρη στη χθεσινή τους νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας.


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags